She-Hulk: Nová superhrdinka od Marvelu našla svou představitelku

She-Hulk: Nová superhrdinka od Marvelu našla svou představitelku | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit dalších 6 obrázků
Sestřenice Bruce Bannera je připravená zelenat. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Asi po měsíci Tatiana Maslany v v rozhovoru pro The Sudbury Star tvrdí, že do role obsazena nebyla, a že se zpráva nezakládá na pravdě. Zároveň dodala, že naprosto netuší, z čeho zpráva vzešla. Reportér Justin Kroll z Deadline je hollywoodský veterán, který má rozsáhlé vazby na filmový průmysl a své zprávy ověřuje z několika zdrojů. I mistr tesař se někdy utne, tak je možné, že tentokrát jeho informace opravdu byly chybné. Popřípadě je možné, že se s Tatianou v jednu chvíli počítalo, ale jednání nedopadla, nebo se ani nerozeběhla. Anebo herečka v rozhovoru lže. V Hollywoodu by to nebylo rozhodně poprvé a je poměrně běžnou praxí zapírat, pokud se obsazení nějakého herce provalí na veřejnost dřív, než je zveřejněná oficiální tisková zpráva. Hercům ostatně nařizují mlčenlivost i přísné smlouvy. Budeme vyčkávat, jak se situace dál vyvine.

Původní zpráva z 18. 9.: Jen co jsme se dozvěděli, kdo chystanou minisérii She-Hulk zrežíruje, bylo oznámeno také přímo to, kdo si zahraje hlavní roli. Postavu ztvární Tatiana Maslany. Což je skvělá volba, kterou si nelze než pochvalovat. Maslany se proslavila seriálem Orphan Black, kde ztvárnila sérii klonů, kterým dokázala vtisknout zcela unikátní chování a osobnosti. Za seriál byla jednou nominována na Zlatý glóbus a třikrát na cenu Emmy. Jednou vyhrála. Zahrála si ve snímcích Navždy spolu, Dáma ve zlatém nebo Ničitelka, aktuálně je k vidění v novém Perrym Masonovi. V minulosti už Tatiana usilovala o role ve Star Wars, teď se jí tedy do „velkého“ Hollywoodu konečně prorazit podařilo.

Mark Ruffalo, který se snad v minisérii objeví jako Bruce Banner/Hulk, herečce gratuloval. Dole v galerii si můžete Tatianu připomenout.

She-Hulk, alias Jennifer Walters je v komiksech sestřenice Bruce Bannera, kterou postřelí mafiáni a Bruce jí musí dát transfuzi svojí krve, aby jí zachránil život. Nějakou dobu má potíže se sebekontrolou, ale nakonec nad sebou získá nadvládu, podobně jako Bruce ve filmech. Občanským povoláním je právnička, ale také je součástí týmu Avengers. Chystanou minisérii připravuje scenáristka Jessica Gao a hlavní režisérkou je Kat Coiro. Minisérie bude nejspíš uvedená v roce 2022.

Zdroje: The Sudbury Star, Deadline

Galerie: 7

She-Hulk: Nová superhrdinka od Marvelu našla svou představitelku | Fandíme filmu She-Hulk: Nová superhrdinka od Marvelu našla svou představitelku | Fandíme filmu She-Hulk: Nová superhrdinka od Marvelu našla svou představitelku | Fandíme filmu She-Hulk: Nová superhrdinka od Marvelu našla svou představitelku | Fandíme filmu She-Hulk: Nová superhrdinka od Marvelu našla svou představitelku | Fandíme filmu She-Hulk: Nová superhrdinka od Marvelu našla svou představitelku | Fandíme filmu She-Hulk: Nová superhrdinka od Marvelu našla svou představitelku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest