She-Hulk: V komediální sérii se vrátí Hulk a starý záporák

She-Hulk: V komediální sérii se vrátí Hulk a starý záporák | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Zatímco She-Hulk vsadí na humor, Moon Knight má přinést dobrodružnou akci ve stylu Indiany Jonese.

Disneyho prezentace pro investory byla potenciálně informačně nejnabitější akcí letošního filmového roku, a tak stále pokračujeme v prosévání zajímavých novinek. Šéf Marvel Studios Kevin Feige blíže představil chystanou minisérii She-Hulk. Ta má mít komediální nádech, když se hrdinka snaží o to, aby ji všichni v soudním prostředí brali vážně, přestože je dvoumetrová a zelená. Hulkovu právnickou sestřenici Jennifer Walters skutečně ztvární Tatiana Maslany, jak už dříve informovaly hollywoodské magazíny. Feige také potvrdil, že se v sérii vrátí Mark Ruffalo jako Hulk. Ruffalo vzápětí na Twitteru naznačil, že už se na návrat těší. Kvůli složitým právním vztahům se společností Universal nemůže Marvel natočit samostatný Hulkův film, ale může jej nadále využívat jako hosta v příbězích ostatních postav.

Tím ale obsazení nekončí. Po zhruba čtrnácti letech se vrátí Tim Roth jako Abomination! Naposledy jsme jej viděli ve snímku Neuvěřitelný Hulk z roku 2014 a teď se konečně dozvíme, co s ním bylo po jeho dopadení. A Feige rozvířil vody, když uvedl, že se Jennifer Walters orientuje speciálně na superhrdinské případy, takže nikdy nevíme, jaké postavy se v sérii objeví. To lze vykládat několika způsoby. Buď se v sérii objeví některé známé figury z předchozích filmů, které měly problémy se zákonem. Nebo Marvel soudní procesy využije k představení okrajových komiksových postav, které jsou zábavné, ale jinak by nezapadaly do žádných jiných filmů nebo minisérií. Platit může samozřejmě obojí zároveň a někteří fanoušci už dokonce spekulují o tom, že u soudu by mohla Jennifer potkat dalšího marvelovského právníka – Matta Murdocha. Ostatně, v posledních dnech se objevily zvěsti o jeho možném návratu.

Nově také bylo oznámeno, že stávající režisérku Kat Coiro doplní ještě Anu Valia, která má zkušenosti ze seriálů jako Tenkrát poprvé, Love Life nebo Love, Victor.

Marvel
Logo Marvel minisérie Moon Knight

Hned po She-Hulk Feige představil minisérii Moon Knight, o které však neprozradil téměř nic, co už bychom nevěděli. Máme se těšit na akční dobrodružství ve stylu Indiany Jonese. Feige potvrdil, že Moon Knight bude v minisérii prezentovaný jako samozvaný mstitel s poruchou osobnosti, kdy jeho jednotlivé osobnosti budou v sérii vystupovat prakticky jako samostatné postavy. Příběh by se měl ve velkém opírat o ikonografii egyptské mytologie. Zajímavé je, že Feige nepotvrdil obsazení Oscara Isaaca do hlavní role. Na rozdíl od Maslany se buď jeho případě stále ještě jedná o podmínkách spolupráce, anebo je dokonce možné, že se jednání rozpadla a bude třeba hledat nového představitele.

She-Hulk, alias Jennifer Walters je v komiksech sestřenice Bruce Bannera, kterou postřelí mafiáni a Bruce jí musí dát transfuzi svojí krve, aby jí zachránil život. Nějakou dobu má potíže se sebekontrolou, ale nakonec nad sebou získá nadvládu, podobně jako Bruce ve filmech. Občanským povoláním je právnička, ale také je součástí týmu Avengers. V hlavní roli vystoupí Tatiana Maslany, kterou doplní Mark Ruffalo jako Hulk a Tim Roth jako Abomination. Chystanou minisérii připravuje scenáristka Jessica Gao a režisérky Kat Coiro a Anu Valia. Minisérie bude uvedená v roce 2022.

Moon Knight, občanským jménem Marc Spector, je v komiksech takový marvelovský Batman. Býval boxerem, americkým vojákem a žoldákem. Na misi v Egyptě byl smrtelně zraněn a zpět k životu jej přivedl egyptský měsíční bůh Khonshu, který mu nabídne nadlidskou sílu, pokud se stane božím ztělesněním na Zemi. Následně se Spector vrací do Ameriky, kde investuje své úspory, stane se milionářem, dny tráví řízením taxíku, aby neztratil kontakt s ulicí a po nocích ve stříbřité kápi bojuje se zločinem. Své síly čerpá z fází měsíce (čím blíž je úplněk, tím je silnější) a trpí rozštěpenou osobností, takže vedle padouchů bojuje i s vlastními vnitřními démony. Hlavní roli by údajně měl dostat Oscar Isaac. Scenáristou je Jeremy Slater, režíruje Mohamad Diab. Premiéra je stanovená na rok 2022.

Zdroje: Disney Investor Day, Mark Ruffalo,

Galerie: 5

She-Hulk: V komediální sérii se vrátí Hulk a starý záporák | Fandíme filmu She-Hulk: V komediální sérii se vrátí Hulk a starý záporák | Fandíme filmu She-Hulk: V komediální sérii se vrátí Hulk a starý záporák | Fandíme filmu She-Hulk: V komediální sérii se vrátí Hulk a starý záporák | Fandíme filmu She-Hulk: V komediální sérii se vrátí Hulk a starý záporák | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest