Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem

Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 7 obrázků
Tajná invaze plná intrik, nástupkyně Tonyho Starka Ironheart, mladí Avengers a další novinky v přípravě.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Secret Invasion

No a pak je tu Secret Invasion, tedy Tajná invaze. To je další významná událost. Ve filmech jsme potkali dobrosrdečné Skrully, samozřejmě ale existuje i řada proradných. V komiksech figurují Skrullové obecně primárně jako záporáci. Díky tomu, že mají možnost měnit tvar, se jim podařilo v původním příběhu nahradit celou řadu klíčových figur na Zemi a ovlivňovat zdejší události. Když je komplot odhalený, vyvolá to mezi hrdiny paranoiu a podezřívavost. V chystané minisérii by snad roli měla hrát organizace S.W.O.R.D., což je další tajná služba podobná S.H.I.E.L.D.u, v tomhle případě zaměřená na hrozby z vesmíru. Poprvé by měla být organizace blíže představena v minisérii WandaVision. Také to vypadá, že by minisérie měla být úzce navázána na film Captain Marvel 2.

Marvel

Secret Warriors

O tomhle projektu slyšíme vlastně poprvé a stále by se z něj mohl vyklubat film, ale už svojí nenápadností celkem zapadá na Disney+. Nepříliš známá komiksová série se zaměřovala na mladé jedince s nadlidskými schopnostmi, kteří by potenciálně mohli být hrdiny, ale i hrozbou. Nick Fury se rozhodl na ně dohlížet a poskládat z nich tým, který vysílá na nebezpečné mise. Roli tým sehrál i během Tajné invaze. Tým se v hodně pozměněné podobě (vlastně si jen bral název) objevil v Agentech SHIELDu a nabízí se otázka, zda se jej tvůrci i pro potřeby Disney+ minisérie rozhodnou zásadně přepracovat, anebo jde o komunikační šum a komiksová inspirace bude nějak zakomponovaná do Young Avengers či Tajné invaze.

Jak už bylo řečeno, v tuhle chvíli jsou všechny projekty v rané fázi vývoje a nemusí vůbec dospět ke zdárnému konci. Jedna nebo dvě minisérie v tuhle chvíli zůstávají neodhalené. Možná je jednou z nich týmovka Thunderbolts, ale mluví se také třeba o Miss America, která dle posledních spekulací byla odložena na nějaký pozdější termín. V komentářích dejte vědět, na kterou z připravovaných minisérií se těšíte nejvíc.

Zdroje: The Direct, The Cinema Spot, The GWW,

« Předchozí kapitola

Galerie: 8

Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest