Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem

Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 7 obrázků
Tajná invaze plná intrik, nástupkyně Tonyho Starka Ironheart, mladí Avengers a další novinky v přípravě.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Disney tento týden pořádal telekonferenci pro investory, nicméně, jestli jsme předem doufali, že se dozvíme cokoliv, co je zajímavé také pro fanoušky, tak toho bylo spíš pomálu. Krátce bylo zmíněno téma dalšího natáčení očekávaných hitů či uvádění filmů v rámci on-line premiér, jinak ale hovořila především čísla. Jestliže fanoušky nepotěšily oficiální novinky, mohou se radovat alespoň z těch nejnovějších zákulisních zvěstí. Konkrétně se během posledních čtyřiadvaceti hodin objevily zprávy o chystaných minisériích pro službu Disney+.

Dosud Marvel Studios vyprávěly svoje příběhy pouze napříč filmy. Seriály se možná tvářily, že patří do stejného světa jako filmy, ale reálný vliv na vývoj univerza neměly. To se aktuálně mění, s tím, jak si Marvel Studios po letech konečně stáhla výrobu seriálů pod svůj dohled. Okamžitě začaly vznikat minisérie, které mají velkofilmový rozpočet, vystupují z nich filmové hvězdy a na provázaný svět Marvelu budou mít reálný vliv. V tuhle chvíli jsou roztočené série The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision a Loki, z nichž některé jsme měli vidět už letos, avšak jejich přípravy pozastavila pandemie. Oficiálně jsou oznámené také minisérie Ms. Marvel, She-Hulk, Hawkeye a Moon Knight.

Tím to ale nekončí. Už dříve zástupci studia oficiálně potvrdili, že se chystají i další minisérie, které zatím nebyly veřejně odhalené. Podle aktuální zákulisních informací by dalších sérií v přípravě mělo být šest, přičemž čerstvě byly ze zákulisních zdrojů potvrzené názvy (témata) čtyř z nich. Konkrétně by se mělo jednat o následující: Ghost Rider, Young Avengers, Ironheart a Secret Invasion. A pak je tu ještě projekt Secret Warriors, který by teoreticky mohl být filmový, ale stejně tak může jít o pátou ze šesti chystaných show. Je třeba zdůraznit, že projekty jsou teprve ve fázi vývoje. Může trvat roky, než budou realizované, nebo se během toho vývoje může stát, že jej Marvel zastaví a vydá se jiným směrem. Nicméně v tuhle chvíli v látkách vidí dost potenciálu na to, aby je alespoň začal blíže zkoumat. O čem konkrétně je tedy řeč?

Další kapitola »

Galerie: 8

Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest