Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem

Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 7 obrázků
Tajná invaze plná intrik, nástupkyně Tonyho Starka Ironheart, mladí Avengers a další novinky v přípravě.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Young Avengers

Young Avengers, jak už název napovídá, je tým, který sdružuje mladé Avengers. Nikoliv nové, nebo začínající Avengers, ale skutečně hrdiny mladé věkem. Konkrétně by mělo jít o hrdiny, kteří jsou postupně představováni v projektech, které jsme už viděli, nebo se zrovna chystají.

Marvel Comics

Dobře už známe Ant-Manovu dceru Cassie (Emma Fuhrman), která se v komiksech stává hrdinkou Stature. Dokonce se objevují zvěsti o tom, že hrdinské choutky Cassie by měly být velkým tématem Ant-Mana 3, popřípadě by se ve filmu rovnou mohl předvést celý tým Young Avengers. Další členkou by měla být Kate Bishop, nástupnice Hawkeye, kterou má představit Hawkeyeova chystaná minisérie. Marvel do role chce obsadit Hailee Steinfeld, ale není zřejmé, zda se to kvůli jejím dalším závazkům nakonec podaří. Pak jsou tu synové Wandy Maximoff a Visiona – Wiccan s Speed. Ty by měla představit minisérie WandaVision, kde dvojčata zřejmě budou magicky počata skrze Wandinu nezměrnou moc. A tahle minisérie má představit také postavu mimozemšťana Hulklinga, který se v komiksech objevuje jako hybrid ras Kree a Skrull, dokáže měnit svou podobu a má nadlidskou sílu. Zdá se, že ve WandaVision hledá azyl na Zemi.

S komiksovou verzí týmu je často spojován tak „mladý Iron Man“ - Iron Lad, ale kdo ví, třeba by jej v tomhle případě mohla nahradit Ironheart. A posledním potenciálním členem by mohl být Patriot, což je mladík, který díky transfuzi má v žilách sérum supervojáka. V minulosti se objevily spekulace o tom, že mladíkův dědeček Isaiah Bradley by mohl být představený v sérii The Falcon and The Winter Soldier, ale kdo ví, zda to tak nakonec bude, popřípadě, jestli filmový Patriot nebude mít nějakou jinou genezi.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Galerie: 8

Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu Marvel chystá čtyři další minisérie, hrdiny často představí už s předstihem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest