Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén

Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu
Eon/MGM
Zobrazit dalších 7 obrázků
Mrkněte na videa z natáčení, plakáty a nové fotky. K tomu další informace ohledně ratingu, očekávaných tržeb a tvorby filmu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Ke své roli v očekávané bondovce se vyjádřila i Ana de Armas. Krásnou herečku si vybral ihned po svém nástupu do pozice režiséra sám Fukunaga a vytvořil roli speciálně šitou na míru právě jí. Armas sama uvedla, že chvíli váhala nad tím, zda má roli přijmout, neboť ženy v bondovkách se tradičně snaží povětšinou jen svést legendárního špióna, nebo jej zabít, případně obojí najednou. Armas však chtěla mít jistotu, že její charakter bude trošku plastičtější, což se jí zřejmě vyplnilo.

Objevily se i informace ohledně úvodní scény filmu. Ta by nás měla od první sekundy vrhnout do děje a celá sekvence před titulky by měla trvat 20 minut. Jednalo by se o nejdelší "před-titulkovou" scénu v bondovské historii.

A nakonec o své participaci na pětadvacátém Bondovi v krátkosti pohovořila scenáristka Phoebe Waller-Bridge (seriály Potvora a Na mušce). Ta měla být údajně požádána, aby "vyleštila" některé dialogy a nabídla tvůrcům určité alternativy. Ti jí předhodili několik scén a ona se k nim měla vyjádřit, poskytnout vlastní náhled a případně nabídnout možnosti, jak postupovat dál či scény upravit. Tvůrci si pak z těchhle nápadů vyzobali, co jim přišlo podnětné. Sama však přiznává, že tímto způsobem přispělo více psavců, tudíž její specifický rukopis budeme ve filmu samotném hledat těžko.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Galerie: 8

Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest