Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti

Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 8 obrázků
Režisér Cary Joji Fukunaga se rozpovídal o tom, co všechno si připravil do závěrečné mise Daniela Craiga v roli Jamese Bonda.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Bondovka Není čas zemřít odhalila řadu nových fotek, které si můžete prohlédnout dole v galerii. Nejčastěji na nich figurují James Bond (Daniel Craig) a nová agentka s povolením zabíjet, Nomi (Lashana Lynch). K fotkám také směli novináři odhalit několik zajímavostí z natáčení.

Už dřívější informace o natáčení a trailer odhalily, že část vyprávění je zasazená na Kubu. Tam se na luxusní party společně vydávají agentka CIA Paloma (Ana de Armas) a Bond. V jednom z interview režisér Cary Joji Fukunaga vysvětluje, že role původně byla poměrně malá, ale tím, že do ní obsadil Armas, se kterou chtěl pracovat už v minulosti, se postava postupně rozrostla. Společně se scenáristkou Phoebe Waller-Bridge se také snažili o to, aby postava nebyla konvenční a bourala zažité stereotypy. V tuhle chvíli nevíme, na čí straně vlastně stojí.

Dvojice se podle svědectví novinářů z natáčení proplétá na party skrz hosty a je patrné, že jde o večírek manipulativní společnosti SPECTRE. Během večírku potom z reproduktorů zazní hlas Blofelda (Christoph Waltz), i když víme, že v té době je Blofeld uvězněný v klaustrofobické cele v Londýně, kam ve snímku Spectre Bond svého utajovaného bratra a nebezpečného zločineckého génia dostal.

Oba pánové tedy stále budou protivníky a Blofeld dál hledá způsoby, jak nevlastního bratra potrápit. Hlavním záporákem je ale někdo úplně jiný. Postava se jmenuje Safin a hraje ji Rami Malek. Zatímco Blofeld se vynořil z minulosti Jamese, Safin pochází z minulosti Madeline Swann (Léa Seydoux), Bondovy lásky z předchozího filmu. Nevíme o něm zatím nic moc bližšího. Je zřejmé, že si chce hrát na boha, je prudce inteligentní a je to schopný oponent. Jinak ale zůstává zahalený tajemstvím, stejně jako občas bílou maskou. Jisté je, že to budou právě tajemství z minulosti Madeline, která pošramotí vztah s Jamesem a jejich vzájemnou důvěru. Snímek se bude snažit ukázat právě to, jak se bude vztah dál vyvíjet. Tvůrci také chtějí dost těžit ze skutečnosti, že otcem Madeline je Mr. White, který byl úzce zapletený do Bondovy minulosti a především pak do smrti Jamesovy lásky Vesper (Eva Green). Diváci, kteří znají dobře předchozí Craigovy filmy, by si měly užít celou řadu větších či menších souvislostí.

Další kapitola »

Galerie: 9

Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Není čas zemřít: Na Bonda čeká zdánlivě neřešitelná situace, aneb nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest