Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén

Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu
Eon/MGM
Zobrazit dalších 7 obrázků
Mrkněte na videa z natáčení, plakáty a nové fotky. K tomu další informace ohledně ratingu, očekávaných tržeb a tvorby filmu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Premiéra bondovky Není čas zemřít se pomaličku blíží a nejnovější video z natáčení láká na závěrečné dobrodružství Daniela Craiga coby agenta 007. V něm režisér Cary Joji Fukunaga hovoří zejména o tom, v jaké se Bond ocitnul situaci a jak zapadá do moderního špiónského světa. Svět se změnil a otázkou zůstává, zda se Bond dokáže po odchodu do důchodu vrátit a znovu být rozhodujícím faktorem v bitvě dobra a zla. Už nejde jen o to zachránit svět, ale postarat se i o lidi kolem. I proto má být nová bondovka plná zvratů a zejména emocí.

Rovněž bylo potvrzeno, že Fukunagův příspěvek do dlouholeté fančízy bude mít rating PG-13 (násilí, ostřejší jazyk, zneklidňující scény). Předpověď tržeb vypadá též slibně, když se šušká o možném nejúspěšnějším bondovském otvíráku vůbec. Do marketingové kampaně bylo narváno nemálo peněz a úsilí. Ke klasickému traileru se přidal drahý Super Bowl TV spot a taktéž volba Billie Eilish, jež nahrála ústřední skladbu k filmu, přitáhla hodně pozornosti (vyhoupla se do čela britské hitparády). Těžko zatím soudit, zda se skutečně vyplní ty nejoptimističtější vize, leč finanční úspěch se prostě očekává. V tuto chvíli drží rekord Skyfall s 88,3 miliony dolarů za první americký víkend, přičemž odhady pro Není čas zemřít se pohybují mezi 75-100 miliony dolarů za první tři dny. Pokud by to takhle klaplo, má Není čas zemřít šanci útočit mezi bondovkami i na celkové prvenství, avšak negativní dopady by mohla mít situace v Číně.

Rami Malek, představitel záporáka Safina, se též vyjádřil ke spekulacím, že by se z jeho postavy mohl vyklubat Dr. No. Tedy vyjádřil... Nic nepopřel. Těžko by se dalo čekat, že Malek něco proflákne, ovšem teorie o návratu ikonického záporáka nezní tak šíleně, jak by se mohlo na první pohled zdát.

Další kapitola »

Galerie: 8

Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu Není čas zemřít: Poslední Craigova bondovka se představuje v parádním videu z natáčení akčních scén | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest