James Bond možná změní barvu pleti, ale pořád to bude muž

James Bond možná změní barvu pleti, ale pořád to bude muž | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
Ženský Bond v tuhle chvíli nehrozí, ale určitých změn bychom se dočkat mohli.

Premiéra dvacáté páté bondovky nazvané Není čas zemřít (No Time to Die) se pomalu blíží a propagační kampaň jede na plné obrátky. Vcelku pochopitelně se teď všechna pozornost upírá na poslední bondovské dobrodružství Daniela Craiga, avšak frančíza jako ta o agentovi 007 musí vždy hledět do budoucnosti. Dobře to vědí producenti Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří se o post-craigovské éře rozpovídali v interview pro web Variety. Mimo jiné se v obecné rovině vyjádřili k podobě příštího agenta s povolením zabíjet. Zopakovali, že zaregistrovali ve svém okolí určitý zájem na tom, aby si příštího Bonda střihla žena. Oni sami ovšem tuto možnost prakticky stoprocentně vylučují. Dle jejich soudu může mít Craigův nástupce odlišnou barvu pleti, leč bude se jednat o muže. Broccoli nefandí tomu, aby se typicky mužská postava transformovala v ženskou. Měly by se dle jejího soudu vytvářet silné ženské charaktery, ale nikoliv tímto zkratkovitým způsobem, kdy se násilně napasují do maskulinitou nasáklého fiktivního světa.

Broccoli ostatně měla v minulosti v plánu jednu takovou hrdinku z bondovského světa představit v samostatném filmu. Mělo se jednat o spin-off, v němž by byla hlavní postavou Giacinta "Jinx"Johnson, tedy Bond Girl ze snímku Dnes neumírej (Die Another Day). Tuhle bondovku z roku 2002 přivedl na svět režisér Lee Tamahori a zmíněnou ženskou hrdinku si střihla půvabná Halle Berry. V té době patřila rodačka z Ohia mezi hollywoodskou hereckou smetánku. Měla za sebou chválené a úspěšné X-Meny a čerstvě se pyšnila Oscarem za nejlepší ženský herecký výkon v dramatu Ples příšer (Monster's Ball). Spin-off by tedy smysl dával, i když těžko odhadovat, zda by Berry podobný projekt utáhla. Nicméně nakonec skončil tenhle nápad v koši, neboť studiu MGM se tahle vize zdála příliš riskantní. Snímek měl navíc stát pořádný balík peněz, když se hovořilo o osmdesáti milionech dolarů (ano, z pohledu dnešních čtvrtmiliardových rozpočtů to nezní jako moc). Tenhle experiment tak velice brzy vyfasoval stopku.

Bond opustil službu a užívá si klid na Jamajce. To ale nemá dlouhého trvání. Jeho starý přítel ze CIA, Felix Leiter, jej žádá o pomoc. Mise na záchranu unesené vědkyně se ukázala být daleko nebezpečnější, než se původně zdálo a zavádí Bonda na stopu tajuplného padoucha, jenž má k dispozici novou a nebezpečnou technologii. V hlavních rolích se představí Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Rami Malek, Lashana Lynch, David Dencik, Dali Benssalah, Ana de Armas a Billy Magnussen. Režíruje Cary Joji Fukunaga. Datum premiéry je stanovené na 8. dubna 2020.

Zdroj: Variety

Galerie: 12

James Bond možná změní barvu pleti, ale pořád to bude muž | Fandíme filmu James Bond možná změní barvu pleti, ale pořád to bude muž | Fandíme filmu James Bond možná změní barvu pleti, ale pořád to bude muž | Fandíme filmu James Bond možná změní barvu pleti, ale pořád to bude muž | Fandíme filmu James Bond možná změní barvu pleti, ale pořád to bude muž | Fandíme filmu James Bond možná změní barvu pleti, ale pořád to bude muž | Fandíme filmu James Bond možná změní barvu pleti, ale pořád to bude muž | Fandíme filmu James Bond možná změní barvu pleti, ale pořád to bude muž | Fandíme filmu James Bond možná změní barvu pleti, ale pořád to bude muž | Fandíme filmu James Bond možná změní barvu pleti, ale pořád to bude muž | Fandíme filmu James Bond možná změní barvu pleti, ale pořád to bude muž | Fandíme filmu James Bond možná změní barvu pleti, ale pořád to bude muž | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest