Není čas zemřít: Závěr Craigovy bondovské éry zhudební famózní Hans Zimmer

Není čas zemřít: Závěr Craigovy bondovské éry zhudební famózní Hans Zimmer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
Podle Ramiho Maleka nás čeká unikátní padouch. 

Bondovka Není čas zemřít neprožívala snadný vývoj a teď se k nám dostala zpráva, že změnila hudebního skladatele. Podle původních plánů připravoval hudbu Dan Romer, který s režisérem Carym Fukunagou pracoval už na jeho předchozích projektech. Romer byl odejit minulý měsíc a podle všeho roli v jeho odchodu hrály kreativní rozpory se studiem. Zdá se, že skladatel nesložil doprovod, jenž tak docela zapadal do klasického bondovského stylu.

Na jeho místo nastoupil Hans Zimmer, který by podle předpokladů měl mít hudbu k filmu hotovou do poloviny února. Aby se vše stihlo, tak mu na pomoc možná přispěchá Benjamin Wallfisch, s nímž už dělal na Blade Runnerovi 2049 nebo přiloží ruku k dílu Lorne Balfe (Mission: Impossible – Fallout), další z členů Zimmerovy hudební společnosti Remote Control. Zimmer jako náhradník je každopádně skvělá volba a letos od něj uslyšíme soundtrack kromě Není čas zemřít ještě ve filmech Wonder Woman 1984Top Gun: Maverick, SpongeBob: Houba na útěku a Duna.  

Když odhlédneme od hudby, ještě se krátce zastavíme u ústředního Bondova padoucha Safina. Toho hraje Rami Malek, který o postavě uvedl, že je „docela unikátní“, představitel Bonda Daniel Craig o něm zase řekl, že je „nepochopeným“. Bondův záporák je zahalen rouškou tajemství, ale kolují o něm spekulace, jestli postava není náhodou doktor No, čímž by byl nový film do jisté míry remakem první bondovky Dr. No z roku 1962. Uvidíme, jestli na tom bude něco pravdy nebo ne. V galerii můžete vidět na prvních místech dvě nejnovější fotky.

Na závěr ještě dvě videa, kterými se režisér Fukunaga definitivně rozloučil s dotáčkami, které donedávna probíhaly.

Bond opustil službu a užívá si klid na Jamajce. To ale nemá dlouhého trvání. Jeho starý přítel ze CIA, Felix Leiter, jej žádá o pomoc. Mise na záchranu unesené vědkyně se ukázala být daleko nebezpečnější, než se zdálo a zavádí Bonda na stopu tajuplného padoucha, který je ozbrojený novou, nebezpečnou technologií.

V hlavních rolích hrají Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Rami Malek, Lashana Lynch, David Dencik, Dali Benssalah, Ana de Armas a Billy Magnussen. Režíruje Cary Joji Fukunaga. Datum premiéry je stanovené na 8. 4. 2020.

Zdroje: Collider, EW

Zdroje fotek: USA Today, Fandango

Galerie: 12

Není čas zemřít: Závěr Craigovy bondovské éry zhudební famózní Hans Zimmer | Fandíme filmu Není čas zemřít: Závěr Craigovy bondovské éry zhudební famózní Hans Zimmer | Fandíme filmu Není čas zemřít: Závěr Craigovy bondovské éry zhudební famózní Hans Zimmer | Fandíme filmu Není čas zemřít: Závěr Craigovy bondovské éry zhudební famózní Hans Zimmer | Fandíme filmu Není čas zemřít: Závěr Craigovy bondovské éry zhudební famózní Hans Zimmer | Fandíme filmu Není čas zemřít: Závěr Craigovy bondovské éry zhudební famózní Hans Zimmer | Fandíme filmu Není čas zemřít: Závěr Craigovy bondovské éry zhudební famózní Hans Zimmer | Fandíme filmu Není čas zemřít: Závěr Craigovy bondovské éry zhudební famózní Hans Zimmer | Fandíme filmu Není čas zemřít: Závěr Craigovy bondovské éry zhudební famózní Hans Zimmer | Fandíme filmu Není čas zemřít: Závěr Craigovy bondovské éry zhudební famózní Hans Zimmer | Fandíme filmu Není čas zemřít: Závěr Craigovy bondovské éry zhudební famózní Hans Zimmer | Fandíme filmu Není čas zemřít: Závěr Craigovy bondovské éry zhudební famózní Hans Zimmer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest