The Eternals: První gay pár od Marvelu odhalen, jeho polibek rozplakal celý štáb

The Eternals: První gay pár od Marvelu odhalen, jeho polibek rozplakal celý štáb | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Online se objevilo tajuplné logo filmu. Odkazuje k prastarým božským bytostem z vesmíru?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Natáčení filmu před časem skončilo a v tuhle chvíli čekáme na nějaké první oficiální fotky, či článek v amerických filmových časopisech, kde obvykle tvůrci hollywoodských blockbusterů odhalují o svých rozpracovaných projektech první větší podrobnosti. Než se k nám podobný materiál dostane, můžeme si čekání zkrátit alespoň pohledem na bundy, které si po natáčení rozebrali členové štábu. Jak sami můžete vidět, bunda odhaluje logo filmu, jež je poseté záhadnými symboly.

Na první pohled logo připomíná jakési hodiny nebo snad hvězdnou mapu. O snímku víme, že by měl ze všech dosavadních Marvel filmů klást největší důraz na sci-fi prvky. A podobné symboly dávají vzpomenout na sci-fi příběhy o kontaktu s mimozemskými civilizacemi, jako jsou Hvězdná brána či Prometheus. Co přesně symboly značí? Podle některých fanouškovských teorií by mohly odkazovat k samotným Eternalům, podle jiných k Celestialům, prastarým marvelovským božstvům, která měla zásadní vliv na vývoj vesmíru a budou součástí chystaného filmu.

Dole v galerii vidět, jak pravděpodobně budou Celestiálové ve filmu vyobrazení a také si tam můžete prohlédnout Briana Tyree Henryho. Na závěr ještě přidáváme fotku ponožek. Ale samozřejmě ne jen tak ledajakých ponožek. Jsou to ponožky, který si nechal vyrobit tatínek Kumaila Nanjianiho po tom, co Kumail na internetu sdílel svoje polonahé fotky a internet explodoval.

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. V hlavních rolích hrají Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan, Salma Hayek, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Barry Keoghan a Don Lee. Datum premiéry je stanovené na 6. 11. 2020.

Zdroje: Logo,

« Předchozí kapitola

Galerie: 7

The Eternals: První gay pár od Marvelu odhalen, jeho polibek rozplakal celý štáb | Fandíme filmu The Eternals: První gay pár od Marvelu odhalen, jeho polibek rozplakal celý štáb | Fandíme filmu The Eternals: První gay pár od Marvelu odhalen, jeho polibek rozplakal celý štáb | Fandíme filmu The Eternals: První gay pár od Marvelu odhalen, jeho polibek rozplakal celý štáb | Fandíme filmu The Eternals: První gay pár od Marvelu odhalen, jeho polibek rozplakal celý štáb | Fandíme filmu The Eternals: První gay pár od Marvelu odhalen, jeho polibek rozplakal celý štáb | Fandíme filmu The Eternals: První gay pár od Marvelu odhalen, jeho polibek rozplakal celý štáb | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest