Eternals: Komediální herec ukázal vytrénované svaly a internet šílí

Eternals: Komediální herec ukázal vytrénované svaly a internet šílí | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Sláva + perfektní postava = rychlá cesta do erotických zákoutí internetu. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Barry Keoghan, který v Eternals hraje záporáka Druiga, nechtěl zůstat pozadu, a tak se pochlubil společnou fotkou s Kumailem. Najdete ji dole pod článkem, úplně na konci galerie.

Původní příspěvek z 21.12.: Chystaná marvelovka Eternals má široké herecké obsazení. Jednotlivé postavy jsou polobožská stvoření, která žijí na Zemi tisíce let. Eternala jménem Kingo, který dle neoficiálních informací žije v současnosti jako hollywoodská hvězda, ztvárnil Kumail Nanjiani. To je obvykle komediální herec, který se proslavil především seriálem Silicon Valley nebo romantickou komedií Pěkně blbě. Rozhodně to přitom není poprvé, co Marvel udělal z komediálního herce superhrdinu – vzpomeňte třeba na Chrise Pratta nebo Paula Rudda.

Nanjiani kvůli roli začal tvrdě trénovat a výsledek jeho dřiny můžete vidět dole v galerii. Herec fotografie sdílel na Instagramu s tím, že by ho v životě nikdy nenapadlo, že se bude dobrovolně fotit do půl těla, ale když už se na svoji současnou figuru tak bolestivě nadřel, tak mu to prostě nedalo. Zároveň dodal, že by takhle nikdy nevypadal, kdyby neměl rok na přípravu a tým nejlepších trenérů a nutričních specialistů, které mu platilo největší filmové studio světa. Proto je podle něj naprosto normální, že takhle do té doby nikdy nevypadal a je smířený s tím, že tak nebude vypadat navěky. Zároveň zdůraznil, že i když je se vzhledem spokojený a snáz se při natáčení vyhne zranění, má to i svoje stinné stránky. Například manželku už začíná slušně štvát tím, že žvaní akorát o dietách a cvičení a pomalu z něj nevypadne cokoliv podstatného.

Přes Kumailův skromný a sebeshazující komentář se samozřejmě většina internetu soustředila jen na fotky vyrýsovaných svalů a naběhlých žil a obrázky si začaly žít vlastním životem. Jeden se objevil na obřím erotickém serveru PornHub jako titulní fotka kategorie „Svalnatí muži“. A aby toho nebylo málo, následně se Kumailovi ještě ozval manažer newyorského striptýzového klubu Sapphire, který mu nabídl, že pokud vystoupí v rámci jejich chystané pánské show, daruje jeho jménem 15 tisíc dolarů (344 tisíc korun) na charitu. Hercovy odpovědi jsme se zatím nedočkali, tak uvidíme, zda z té nabídky nakonec něco bude.

Každopádně, dejte si pozor pánové, získáním perfektní figury riskujete, že vás svět bude objektivizovat stejně, jako dámy ;-)

Dole v galerii krom svalnatých fotek můžete vidět také zákulisní fotky Kumaila s jeho hereckými kolegy z Eternals.

V komiksech jsou Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. V hlavních rolích hrají Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan, Salma Hayek, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Barry Keoghan a Don Lee. Datum premiéry je stanovené na 6. 11. 2020.

Zdroje: Kumail Nanjiani, Barry Keogan,

Galerie: 10

Eternals: Komediální herec ukázal vytrénované svaly a internet šílí | Fandíme filmu Eternals: Komediální herec ukázal vytrénované svaly a internet šílí | Fandíme filmu Eternals: Komediální herec ukázal vytrénované svaly a internet šílí | Fandíme filmu Eternals: Komediální herec ukázal vytrénované svaly a internet šílí | Fandíme filmu Eternals: Komediální herec ukázal vytrénované svaly a internet šílí | Fandíme filmu Eternals: Komediální herec ukázal vytrénované svaly a internet šílí | Fandíme filmu Eternals: Komediální herec ukázal vytrénované svaly a internet šílí | Fandíme filmu Eternals: Komediální herec ukázal vytrénované svaly a internet šílí | Fandíme filmu Eternals: Komediální herec ukázal vytrénované svaly a internet šílí | Fandíme filmu Eternals: Komediální herec ukázal vytrénované svaly a internet šílí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest