Godzilla 2 bude svižnější a jednotlivá monstra se vzpínají na plakátech

Godzilla 2 bude svižnější a jednotlivá monstra se vzpínají na plakátech | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Čeká na nás apokalyptický film, který si nebude brát servítky.

Režisér Mike Dougherty krátce promluvil o chystaném Godzillovi II: Králi monster. Líbilo se mu, jak první film diváky dráždil a Godzillu jim odhaloval jen pozvolna a v malých dávkách. Postupné budování napětí jej rozhodně bavilo. Dvojka přesto bude úplně jiná. Je to apokalyptický příběh, do kterého bylo třeba nacpat hned čtyři různé titány. Proto tentokrát půjdou rukavičky stranou hned na začátku a film se nebude držet zpátky. Rozhodně máme očekávat svižnější tempo. V galerii si pak můžete prohlédnout nejnovější fotku s Godzillou a plakáty se třemi titány – králem Ghidorahem, Mothrou a Rodanem. Připomínáme, že před pár dny se objevil také nový trailer.

Nový příběh pojednává o hrdinské snaze krypto-zoologické organizace Monarch a jejích členů, kteří čelí řadě monster božských rozměrů. Mocný Godzilla se střetne s Mothrou, Rodanem a svým úhlavním nepřítelem, králem Ghidorahem. Až prastará nad-stvoření, o kterých se myslelo, že jsou to jen pověstmi, znovu povstanou, budou všechna usilovat o nadvládu a samotná existence lidstva bude ohrožena.

V hlavních rolích hrají Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Bradley Whitford, Kyle Chandler, Charles Dance, O'Shea Jackson Jr., Ken Watanabe, Thomas Middleditch či Ziyi Zhang. Režíruje Michael Dougherty, datum české premiéry je stanovené na 6.6. 2019.

Zdroj: Games Radar

Godzilla II Král monster

22.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Godzilla 2 bude svižnější a jednotlivá monstra se vzpínají na plakátech | Fandíme filmu Godzilla 2 bude svižnější a jednotlivá monstra se vzpínají na plakátech | Fandíme filmu Godzilla 2 bude svižnější a jednotlivá monstra se vzpínají na plakátech | Fandíme filmu Godzilla 2 bude svižnější a jednotlivá monstra se vzpínají na plakátech | Fandíme filmu Godzilla 2 bude svižnější a jednotlivá monstra se vzpínají na plakátech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest