Godzilla vs. Kong: První fotky z natáčení filmu

Godzilla vs. Kong: První fotky z natáčení filmu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Godzilla: King of Monsters má dotočeno. Je další trailer na cestě?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Natáčení monster filmu Godzilla vs. Kong, ve kterém se dvě slavné příšery mají utkat mezi sebou, běží už asi dva týdny. Od té doby se objevila řada fotek z natáčení. Největší pozornost budí ty, na kterých Alexander Skarsgard v jakési uniformě dává pěstí svému kolegovi. V té samé uniformě vidíme také Eizu Gonzalez. Oba tedy zjevně hrají členy nějaké jednotky. Ta buď havarovala s vrtulníkem nebo u havárie vrtulníku zasahuje – na fotkách každopádně můžeme vidět vrak.

Fotky pocházejí z havajských útesů, dále vidíme havajskou džungli, dálniční tunel Harano (ten by mohl hrát vstup do nějaké podzemní základny, pokud ve filmu nebude přímo jako dálniční tunel), válečnou loď Missouri, havajské kongresové centrum (na místě se točily v minulosti například scény z Jurského světa) nebo armádní vozidla společnosti Monarch, která ve všech dosavadních monster filmech z aktuální série pracovala na výzkumu a dohledu obřích monster.

Obsazení filmu dále rozšířil Lance Reddick, kterého můžete znát ze seriálů Wire či Fringe, popřípadě z filmového Johna Wicka. Zajímavostí je, že si zahrál maličkou roličku vojáku už v Godzille z roku 1998. A když už je řeč o Godzillovi, není bez zajímavosti, že snímek Godzilla: King of the Monsters byl čerstvě dokončený. Více než půl roku před premiérou (za to může pravděpodobně odklad snímku). Oznámil to režisér Mike Dougherty. 1. 12. bude mít Godzilla: King of Monsters panel na japonském Comic-Conu, a tak lze doufat, že bychom mohli dostat nový trailer. Zůstaňte tedy na příjmu!

Fotky z natáčení na další straně. 

Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest