Godzilla 2: Nový pohled na Mothru a co už víme

Godzilla 2: Nový pohled na Mothru a co už víme | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Souhrn veškerých dostupných informací o dalším filmu z MonsterVerse a pohled na obří můru.

Druhý díl nového zpracování tradičního japonského monstra, s podtitulem „King of the Monsters“ začal produkci a natáčení minulý měsíc v americké Atlantě. Zatím jsme měli možnost vidět pár fotek z placu, kde se převracely auta, a hořely různé věci, což se dá označit za typický následek boje obřích znepřátelených monster. Jedním z nich je také Mothra, což je obří radioaktivní můra a jeden z nepřátel Godzilly. Nyní jsme dostali nový pohled na okřídlené monstrum, který zveřejnil na Twitteru účet fiktivní organizace Monarch. Jde o starověkou rytinu, kterou si můžete prohlédnout níže v galerii (ostatní obrázky jsou ilustrační). Na rytině můžeme vidět Mothru, kolem ní zřejmě nějaké larvy a kokon. Podle popisu v rohu obrázku byla rytina objevena v jakémsi „chrámu Moth“, který se nachází v Číně. Objevitelem rytiny je podle popisu „E. Russell“, což  by mohla být nová postava, kterou má ztvárnit Ziyi Zhang (Tygr a drak, Gejša).

Nyní už co o chystaném pokračování víme. Na konci prvního dílu se Godzilla po boji s MUTO vrátil zpět do moře, z čehož můžeme usuzovat, že pokud ji lidé nechají na pokoji, nechá i on nás. Je potvrzené, že se ve filmu objeví tři úhlavní nepřátelé Godzilly a to zmiňovaná Mothra, dále King Ghidorah a Rodan. Ti budou zřejmě hrát zápornou roli a Godzilla se proti nim postaví. Nevíme nic konkrétního o příběhu, je ale jasné, že Godzilla přežije, jelikož se o rok později utká s King Kongem ve filmu Godzilla vs. Kong.

Nevrací se režisér Gareth Edwards, který natočil první díl a který se, podle svých slov, chce zaměřovat na menší projekty. Režie se tak ujal Michael Dougherty, od kterého jsme mohli vidět horory Halloweenská noc a naposledy Krampus: Táhni k čertu. Scénář napsal sám režisér a s ním Zach Shields, který s ním psal i Krampuse a oba tak mají zkušenosti s temnými a hororovými příběhy. Z herců se z jedničky vrací Ken Watanabe jako Dr. Ishiro Serizawa, představitel organizace Monarch, a Sally Hawkins jako Vivienne Graham, která též pracuje pro Monarch. Zatím nevíme, zda se vrátí Aaron Taylor-Johnson nebo Elizabeth Olsen, hlavní postavy prvního filmu. Taylor-Johnson v roce 2015 řekl, že si není jistý a že bude hodně záležet na režisérovi Garethu Edwardsovi, který se však režie vzdal. Nicméně se dá předpokládat, že by v příběhu mohli být využity znalosti Johnsonovy postavy jakožto vojáka a experta na výbušniny z boje proti obřím monstrům.

Z nových herců zatím víme o obsazení Millie Bobby Brown, která zazářila v netflixovském seriálu Stranger Things, a Kylea Chandlera (Vlk z Wall Street, Místo u moře) v roli jejího otec. Film bude mít opět přístupnost PG-13. Film má v Česku a na Slovensku premiéru 21. 3. 2019.

Galerie: 4

Godzilla 2: Nový pohled na Mothru a co už víme | Fandíme filmu Godzilla 2: Nový pohled na Mothru a co už víme | Fandíme filmu Godzilla 2: Nový pohled na Mothru a co už víme | Fandíme filmu Godzilla 2: Nový pohled na Mothru a co už víme | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest