Godzilla 2: Natáčení začalo, oficiální synopse je tu

Godzilla 2: Natáčení začalo, oficiální synopse je tu | Fandíme filmu
Film byl možná přejmenován. Koho všechno v něm uvidíme a kdo se na něm podílel?

Godzilla 2 se nakonec možná nebude jmenovat Godzilla: King of Monsters. Přinejmenším to nezmiňuje aktuální tisková zpráva. Ta nicméně přináší, či alespoň potvrzuje, celou řadu jiných podrobností!

Natáčení filmu začalo. Natáčet se bude především v Atlantě, režíruje Michael Dougherty (Krampus), podle scénáře, který napsal společně se Zachem Shieldsem. Kameru dostal na starost Lawrence Sher (War Dogs, Godzilla – ale pouze jako sekundární kameraman), výpravu Scott Chambliss (Strážci Galaxie 2, Star Trek Do temnoty), střih Roger Barton (Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna, série Transformers), kostýmy Louise Migenbach (série X-Men, série Pařba ve Vegas), vizuální efekty oscarem oceněný Guillaume Rocheron (Godzilla, Ghost in the Shell, Pí a jeho život).

Z prvního filmu se vracejí Ken Watanabe a Sally Hawkins, nově byli obsazeni Vera Farmiga (Bates Motel, V zajetí démonů), Kyle Chandler (Místo u moře, Super 8), Millie Bobby Brown (Stranger Things), Bradley Whitford (Uteč) Thomas Middleditch (Silicon Valley), Charles Dance (Hra o trůny), O’Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton), Aisha Hinds (Star Trek Do temnoty) a Zhang Ziyi (Gejša, Tygr a drak).

Nový příběh pojednává o hrdinské snaze krypto-zoologické organizace Monarch a jejích členů, kteří čelí řadě monster božských rozměrů. Mocný Godzilla se střetne s Mothrou, Rodanem a svým úhlavním nepřítelem, králem Ghidorahem. Až prastará nad-stvoření, o kterých se myslelo, že jsou to jen pověstmi, znovu povstanou, budou všechna usilovat o nadvládu a samotná existence lidstva bude ohrožena.

Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 21.3. 2019.

Godzilla II Král monster

22.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest