Godzilla: King of Monsters: Druhý trailer

Godzilla: King of Monsters: Druhý trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Je tu druhá plnohodnotná ukázka z chystaného střetu obřích monster. K tomu nový plakát.

Velká chvíle pro milovníky obřích monster nastala, protože nadcházející snímek Godzilla: King of Monsters zveřejnil svůj druhý trailer, který byl promítaný o víkendu na Comic Conu v Brazíli. My jsme vám v neděli přinesli hrubý popis toho, co trailer obsahuje, a nakonec se vše víceméně vyplnilo. Celou ukázkou provází ultimátní destrukce měst či krajiny, mezi kterou vypadají lidé jako nedůležitý hmyz. Veškerou pozornost si v traileru berou pro sebe dva ústřední protivníci - Godzilla a King Ghidorah, jehož tři hlavy a mohutné pařáty budí opravdu respekt.

Ke slovu se dostane i pteranodon Rodan a kromě těchto tří můžeme vidět i pár zajímavých a dosud neviděných monster, jako podivné škorpiónovité stvoření vylézající z písku či obřího komára. Právě to jsou příšery, o kterých jsme již dříve slyšeli, a které budou hrát tak trochu druhé housle. Čím víc obřích bestií tím však pro oko divákovo lépe. Celá ukázka působí opravdu masivně, film vypadá velmi realisticky a víc jak rok u trikařů je na filmu opravdu znát, téměř jako kdyby se Godzilla proháněla za vašimi okny.

O zapojení lidského faktoru se v traileru moc nedozvíme, nicméně klasicky se mezi národy řeší to, zda vůbec bude lidstvo schopné nějakým způsobem do událostí zasáhnout. Je téměř jasné, že Godzilla se postaví svým způsobem na stranu lidí a podobný přístup lze čekat od Mothry. Poslední záběr filmu pak naladí na zřejmě finální souboj Godzilly proti Ghidorahovi, který je viditelně mohutnější a větší než modrý oheň chrlící potvora, tak uvidíme, jak vše nakonec dopadne.

Nový příběh pojednává o hrdinské snaze krypto-zoologické organizace Monarch a jejích členů, kteří čelí řadě monster božských rozměrů. Mocný Godzilla se střetne s Mothrou, Rodanem a svým úhlavním nepřítelem, králem Ghidorahem. Až prastará nad-stvoření, o kterých se myslelo, že jsou to jen pověstmi, znovu povstanou, budou všechna usilovat o nadvládu a samotná existence lidstva bude ohrožena.

V hlavních rolích hrají Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Bradley Whitford, Kyle Chandler, Charles Dance, O'Shea Jackson Jr., Ken Watanabe, Thomas Middleditch či Ziyi Zhang. Režíruje Michael Dougherty, datum české premiéry je stanovené na 6.6. 2019.

Zdroj: Warner Bros.

Galerie: 5

Godzilla: King of Monsters: Druhý trailer | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters: Druhý trailer | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters: Druhý trailer | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters: Druhý trailer | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters: Druhý trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest