Venom 2: Podle scenáristy Spider-Man může mít "zásadní roli"

Venom 2: Podle scenáristy Spider-Man může mít "zásadní roli" | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
K tomu nejnovější porce vystřižených scén, filmů o filmu a pohledů do zákulisí.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Jedním z velkých témat před premiérou Venoma byl Spider-Man. Fanoušky samozřejmě zajímalo, zda se ve filmu ukáže a tvůrci neustále chodili kolem kaše a snažili se udržet naživu iluzi, že setkání s Peterem Parkerem není vyloučené. Nakonec se samozřejmě ve filmu neukázal ani Spider-Man ani Parker a asi největší vazbou na pavoučí filmy byla letmá zmínka o tom, že hrdina Eddie Brok zažil blíže nespecifikované trable v New Yorku.

Scenárista Venoma Jeff Pinker v aktuálním rozhovoru řekl, že v tuhle chvíli na dvojce sice nepracuje, ale může potvrdit, že se chystá. Což jsme si odvodili už v momentě, kdy po obřím úspěchu filmu studio Sony zabralo v kinech termín pro chystaný „Marvel film“. Novinář se Pinkera znovu zeptal na Spider-Mana a scenárista prohlásil: „Aniž bych odhalil cokoliv, co nesmím odhalit, není vyloučené, že v budoucím Venom filmu bude mít Spider-Man zásadní roli. Myslím, že všichni zúčastnění [Marvel a Sony] by byli ze společného filmu Spider-Mana a Venoma nadšení“.

Tak si to pojďme rozebrat. Interview bez vysvětlení bylo z Youtube stažené. To nemusí nic znamenat, ale často to značí, že v rozhovoru zaznělo něco, co zaznít nemělo. Pinker říká, že „v tuhle chvíli“ na filmu nepracuje. To může znamenat, že prozatím nesmí oficiálně prozradit, že se film chystá a on jej píše, ale také to může znamenat, že s ním nemá nic společného. Přesto se fanoušky snaží navnadit na setkání Spider-Mana a Venoma. Ví něco konkrétního? Nebo jsou to zase jen marketingové kecy, jakými nás tvůrci Venoma krmili už před premiérou jedničky?

Stále je otázkou, zda se postavy setkat mohou. Tom Holland má smlouvu s Marvelem, který produkoval všechny filmy, ve kterých se jako Spider-Man objevil. Pinker sice tvrdí, že by byly obě strany z propojení s Venomem nadšené, ale to je dost diskutabilní. Marvel si drží svoji laťku kvality a se slaboučkým Venomem (nad kterým nemá kontrolu a může mu snadno nadělat paseku v kontinuitě) by svůj pečlivě budovaný svět chtěl spojovat jen těžko. Tedy alespoň z kreativního hlediska. Vždycky je možné, že převáží ekonomická stránka věci. Venom v pokladnách uspěl, tak třeba už někdo z Marvelu přemýšlí o tom, zda by nemohl udělat Spider-Manovi reklamu.

A pak je tu samozřejmě skutečnost, že zdvořilostní dohoda Sony s Marvelem, na základě které je Spider-Man zapůjčený do Marvel Cinematic Universe, platí jen do snímku Spider-Man: Far From Home. Pak se budou obě studia muset dohodnout na tom, co bude dál. Sony po úspěchu Venoma a skvělých recenzích Spider-Mana: Paralelních světů jistě narostl hřebínek, a tak není těžké uvěřit, že bude vyvíjet na Marvel tlak. Bude tlačit na to, že pokud má být Spider-Man dál půjčovaný do MCU, musí se objevovat také ve filmech, jako je Venom? Vykašle se na spolupráci s Marvelem úplně? A pokud ano, umožňuje současná podoba smluv, aby se ve filmech produkovaných společností Sony bez souhlasu Marvelu objevil jako Peter Parker Tom Holland? Nebo bude postava opět přeobsazená?

Tyto a mnohé další otázky snad zodpoví následující měsíce. Zatím se podívejte na další stranu, kde na vás čeká řada vystřižených scén z filmu, krátké filmy o filmu a záběry ze zákulisí.

Další kapitola »

Galerie: 11

Venom 2: Podle scenáristy Spider-Man může mít "zásadní roli" | Fandíme filmu Venom 2: Podle scenáristy Spider-Man může mít "zásadní roli" | Fandíme filmu Venom 2: Podle scenáristy Spider-Man může mít "zásadní roli" | Fandíme filmu Venom 2: Podle scenáristy Spider-Man může mít "zásadní roli" | Fandíme filmu Venom 2: Podle scenáristy Spider-Man může mít "zásadní roli" | Fandíme filmu Venom 2: Podle scenáristy Spider-Man může mít "zásadní roli" | Fandíme filmu Venom 2: Podle scenáristy Spider-Man může mít "zásadní roli" | Fandíme filmu Venom 2: Podle scenáristy Spider-Man může mít "zásadní roli" | Fandíme filmu Venom 2: Podle scenáristy Spider-Man může mít "zásadní roli" | Fandíme filmu Venom 2: Podle scenáristy Spider-Man může mít "zásadní roli" | Fandíme filmu Venom 2: Podle scenáristy Spider-Man může mít "zásadní roli" | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest