Venom: Ve filmu se má objevit Tom Holland

Venom:  Ve filmu se má objevit Tom Holland | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Tak jak je to s tou provázaností spider-manovských filmů se zbytkem Marvelu? Tom Hardy potom zdánlivě potvrdil záporáka.

Uplynuly skoro dva roky od chvíle, kdy jsme se dozvěděli, že studio Sony paralelně se Spider-Manovými filmy zapojenými do Marvel Cinematic Universe chystá také další samostatné filmy s postavami, které jsou Spider-Manovi (v komiksech) blízké. Stále přitom není úplně jasné, jestli tyto filmy budou nějakým způsobem napojené na samotného Spider-Mana, potažmo celý MCU. Nejnovější neoficiální zprávy opět tvrdí, že budou.

Jon Schnepp (dokumentarista a publicista, který v minulosti už několik komiksových novinek odhalil) tvrdí, že se v chystaném snímku Venom objeví Tom Holland. Pravděpodobně pouze jako Peter Parker a nejspíš jen na chvíli, nicméně by se objevit měl. Herec už údajně strávil zhruba dva dny na place, takže je dokonce možné, že už nějaké scény natočil. Schnepp pak spekuluje o tom, že by Parker mohl během událostí Avengers: Infinity War někde ve vesmíru nabrat známý černý mimozemský symbiont a ten by se pak k Eddiemu Brockovi (Tom Hardy) nějakým způsobem dostal právě od něj.

Také server MCU Exchange tvrdí, že už od loňského března slýchá od svých zdrojů stále to samé: chystané komiksové filmy studia Sony na filmový Marvel Universe napojené BUDOU. V minulosti se mluvilo například o tom, že by se ve filmu Silver & Black mohl Michael Mando zopakovat roli Mac Gargana, kterou měl už ve Spider-Manovi: Homecoming. Na jednu stranu může být těžko představitelné, že by se Marvelu zamlouvalo propojení jeho vesmíru s filmy, nad kterými nemá plnou kontrolu, na druhou stranu podobný koncept funguje u televizních seriálů, které na filmový Marvel okrajově odkazují, ale nijak se mu nepletou do cesty.

Když už byla řeč o Silver & Black, tak doplňujeme, že se má snímek točit od 5. 3. do poloviny června a to převážně v Atlantě a částečně v Mexiku. U Venoma naopak rozvířil vody Tom Hardy. Ten na svém instagramu zveřejnil obrázek, který najdete dole v galerii, jen aby jej zase rychle smazal. Objevují se tak spekulace, že Hardy touhle cestou potvrdil, že se ve filmu skutečně objeví Carnage, další nebezpečný symbiotický organismus, který je ještě agresivnější, než Venom. Dříve se mluvilo o tom, že by nositele symbiontu měl hrát Riz Ahmed, nakonec se však ukázalo, že ve filmu bude hrát doktora z organizace Life Foundation, která je zodpovědná za vytvoření pěti Venomových „potomků“. O těch víme, že součástí filmového vesmíru budou, což nicméně neznamená, že se nakonec neukáže i samotný Carnage.

Na závěr ještě video z natáčení Venoma:

Filmového Eddieho Brocka hraje Tom Hardy, dále hrají Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate a Woody Harrelson. Režíruje Ruben Fleischer, podle scénáře Jeffa Pinknera a Scotta Rosenberga. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 4.10. 2018.

Zdroje: That Hashtag Show, MCU Exchange, CBM, Collider I, II

Venom

16.09.2005 | USA
Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 5

Venom:  Ve filmu se má objevit Tom Holland | Fandíme filmu Venom:  Ve filmu se má objevit Tom Holland | Fandíme filmu Venom:  Ve filmu se má objevit Tom Holland | Fandíme filmu Venom:  Ve filmu se má objevit Tom Holland | Fandíme filmu Venom:  Ve filmu se má objevit Tom Holland | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest