Spider-Man: Daleko od domova: Popis traileru, nová fotka, úplně jiný Mysterio

Spider-Man: Daleko od domova: Popis traileru, nová fotka, úplně jiný Mysterio | Fandíme filmu
Druhý Spider-Man nabídne celou řadu záporáků. A jak trailer řeší situaci z Avengers 3 a 4?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Včera mělo studio Sony prezentaci na brazilské fanouškovské akci CCXP. V rámci akce byl uvedený první trailer Spider-Mana: Daleko od domova, který měl být podle insiderů zároveň uvedený online, ale z nějakého důvodu byl odložený na pozdější termín. Minimálně u Daniela R potvrzuje jeho důvěryhodnost exkluzivně zveřejněná fotka, na které si můžete níže prohlédnout Petera Parkera v jeho černém kostýmu. (Víc obrázků Daniel nezveřejnil kvůli vodoznakům, které by jeho zdroj prozradily). Daniel R dodává, že nový termín zatím neznáme, ani důvod odložení, nicméně by stále mělo platit, že trailer má dorazit před premiérou Spider-Mana: Paralelních světů. V USA film bude uvedený 14. prosince, mezinárodně už 12. Tudíž bychom mohli trailer dostat kdykoliv ode dneška do pátku.

Trailer byl nicméně promítaný na CCXP. Pokud vám nevadí, že si zkazíte překvapení, tady je popis:

Trailer ani sebemenším způsobem nezmiňuje Infinity War, Endgame nebo skutečnost, že byl Peter Parker rozprášený. Prostě sledujeme další dobrodružství, jako by se nechumelilo. Trailer začíná ve školní tělocvičně, kde Spider-Man promlouvá ke studentům. Pak odejde do zákulisí, kde si sundá masku a mluví s tetou May – vypadá to, že jej teta v jeho hrdinství podporuje. Následně přichází Happy Hogan a vypadá to, že mezi sebou s May flirtují, což Petera lehce znervózňuje.

Peter balí v pokoji na školní výlet po Evropě, připraví si pas, ale svůj kostým nechá ve skříni, protože jde přece o školní výlet, ne superhrdinský (zvláštní, že do Washingtonu kostým přibalil). Následují záběry Londýna a Benátek, Peter cestuje se spolužáky a v televizi vidí, že se děje něco divného. Do Peterova hotelového pokoje vstupuje Nick Fury. Ten střelí Neda uspávací šipkou a říká Peterovi, že je rád, že konečně potkává Spider-Mana.

Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest