Silver & Black se ruší, jiné Spider-filmy naopak vznikají

Silver & Black se ruší, jiné Spider-filmy naopak vznikají | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Sony má k dispozici zhruba 900 Marvel postav. Jeden projekt ruší, jiné připravuje. A stále chce svoje postavy propojovat s Marvelem.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Nedávno jsme pro vás shrnuly nejrůznější drobné střípky, které se v poslední době šustly kolem spidermanovských filmů studia Sony. Teď magazín Variety přinesl podrobný článek, který odhaluje mnoho nového.

Tak především, studio ruší Silver & Black. Projekt se několikrát odkládal, scénář se přepisoval. Naposledy jsme vás informovali, že je film v nedohlednu. Teď se dozvídáme, že Sony obě postavy rozdělí do dvou sólovek, místo aby chystalo týmovku. Jako první by měla přijít na řadu Black Cat. Podle Sanforda Panitche, který má v Sony nad komiksovými filmy dohled, jde o výraznou postavu se silnými příběhy a bohatou mytologií, která dává scenáristům dost materiálu k tomu, aby mělo smysl pro ni připravovat první film.

Black Cat je jakousi marvelovskou alternativu Catwoman. Občanským jménem se jmenuje Felicia Hardy, je polepšenou lupičkou, která po seznámení se Spider-Manem začne bojovat se zločinem. Kromě toho, že ovládá bojová umění a pomáhá si různými doplňky, jako jsou vystřelovací hák či zatažitelné drápy, má v některých případech také nadlidské síly. Její obzvláště výraznou zbraní je její hluboký výstřih, kterým odvádí pozornost svých mužských oponentů.

Vyjádření Sony je tak trochu dvojznačné. Na jednu stranu se tváří, že obě dvě postavy dostanou vlastní film, na stranu druhou připouští, že Black Cat je bohatší (a známější) postava, takže kdybychom o samostatném filmu se Silver Sable nějakou dobu neslyšeli, nikoho by to asi nepřekvapilo. Silver Sable je nájemná zabijačka bez nadpřirozených schopností, která ovládá zbraně i bojová umění. V komiksech začínala jako lovkyně válečných zločinců. Figurovala jako kladná i záporná postava.

Ještě nepadlo konečné rozhodnutí, ale vše nasvědčuje tomu, že dosavadní scenáristka a režisérka Silver & Black, Gina Prince-Bythewood, se ani jedné ze sólovek nezhostí. Obě dvě by však měla produkovat a studio s režisérkou chce nadále pracovat na jiných projektech. Pokud Gina skutečně režírovat nebude, tak ji Sony chce nahradit nějakou další režisérkou.

Silver Sable a Black Cat jsou každopádně jen jedny z mnoha. Sony má od Marvelu práva na zhruba 900 komiksových postav. A pokud na podzim v kinech uspěje Venom, budou kromě jeho pokračování následovat také další a další filmy o hrdinech i padouších, zasazené do provázaného univerza. Tomu pracovně v Sony říkají SUMC - Sony’s Universe of Marvel Characters Vesmír marvelovských postav studia Sony.

Další kapitola »

Galerie: 7

Silver & Black se ruší, jiné Spider-filmy naopak vznikají | Fandíme filmu Silver & Black se ruší, jiné Spider-filmy naopak vznikají | Fandíme filmu Silver & Black se ruší, jiné Spider-filmy naopak vznikají | Fandíme filmu Silver & Black se ruší, jiné Spider-filmy naopak vznikají | Fandíme filmu Silver & Black se ruší, jiné Spider-filmy naopak vznikají | Fandíme filmu Silver & Black se ruší, jiné Spider-filmy naopak vznikají | Fandíme filmu Silver & Black se ruší, jiné Spider-filmy naopak vznikají | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest