Uvidíme v roce 2020 jenom dva Marvel filmy?

Uvidíme v roce 2020 jenom dva Marvel filmy? | Fandíme filmu
Strážci Galaxie 3 údajně vybírají ženskou režisérku a Disneyho Jungle Cruise se odsouvá.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Pokud jde o to, jaké marvelovky v roce 2020 uvidíme, tak stále jsou tu stejní podezřelí. Režisérky poměrně nedávno našly snímky Black Widow a The Eternals, objevily se také náznaky, že by se v dohledné době mohl začít chystat Doctor Strange 2. A zdá se, že zcela ze hry stále nejsou ani Strážci Galaxie 3. Ano, je pravda, že před časem se objevila zvěst, podle které se má film začít připravovat až v roce 2021. Teď je tu však jiná nepotvrzená zpráva, podle které se studio schází s potenciálními režisérkami. Pokud tomu tak skutečně je, tak asi úplně nemůžeme vyloučit, že se projekt v dohledné době dá dohromady a nakonec se do kin dostane jen s několikaměsíčním zpožděním, oproti původnímu plánu.

Kdo by měly být aktuální kandidátky? První je Dee Rees, známá především pro Mudbound, historické sociální drama, za jehož scénář letos byla nominovaná na Oscara. Pak je tu Michelle MacLaren, které velkolepá hollywoodská premiéra stále uniká. Natočila sice menší snímek Populace 436, jinak ale stále sbírala zkušenosti jako televizní režisérka. Pochlubit se může natáčením Akt X, Perníkového táty, Živých mrtvých, Westworldu nebo Hry o trůny. Komiksové filmy už jí několikrát o vlas utekly, když byla zvažována jako režisérka Wonder Woman a později měla točit Cowboy Ninju Vikinga s Chrisem Prattem, jen aby byl snímek chvíli před první klapkou odložený na neurčito.

Další možností má být S.J. Clarkson. Ta by sice měla točit Star Trek 4, jenže aktuálně vůbec není jasné, kdy a zda se bude točit. Naposledy jsme ve spojitosti s čtvrtým Trekem slyšeli v momentě, kdy se produkce nebyla schopná domluvit na výplatách se svými hvězdami, a pak bylo ticho po pěšině. Clarkson se následně objevila jako jedna z kandidátek na režii příštího Bonda, takže je o ni v Hollywoodu viditelně zájem. Poslední údajnou uchazečkou je Jane Campion. Ta je nejznámější pro snímek Piáno, za který má scenáristického Oscara a režisérskou nominaci. V posledních letech se věnuje především seriálu Na jezeře.

Co vy na to? Doplní Marvel do roku 2020 i třetí premiéru? Budou jednou z nich nakonec Strážci Galaxie 3? A natočí je jedna z uvedených dam?

Zdroje: Christopher Marc,

« Předchozí kapitola

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest