Uvidíme v roce 2020 jenom dva Marvel filmy?

Uvidíme v roce 2020 jenom dva Marvel filmy? | Fandíme filmu
Strážci Galaxie 3 údajně vybírají ženskou režisérku a Disneyho Jungle Cruise se odsouvá.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Tiše a bez fanfár stáhl Marvel z programu premiéru, kterou měl naplánovanou na 31. 7. 2020. V tuhle chvíli tedy má na daný rok oznámené pouze dvě premiéry. Je možné, že bychom v roce 2020 skutečně dostali jen dvě marvelovky? Úplně vyloučit to nejde, ale pravděpodobné to určitě není. Peníze mluví a studio by si příležitost k výdělku jistě ujít nenechalo. Marvel navíc brzy dostane pod svou správu postavy z Fantastické čtyřky a X-Menů, takže do budoucna bude dost možná mít tendenci filmy spíš přidávat než ubírat.

Co se tedy děje? Můžeme spekulovat o tom, že na daný termín měl Marvel naplánované Strážce Galaxie 3, kteří se do té doby kvůli nedávnému propuštění režiséra připravit prostě nestihnou. Mateřská společnost Disney navíc z nějakého důvodu posunula premiéru The Jungle Cruise s Dwaynem Johnsonem a Emily Blunt. Ta měla dorazit v říjnu 2019, místo toho ji studio uvede 24. 7. 2020 – tedy jen týden před původně plánovanou marvelovkou. Je tedy možné, že místo toho, aby studio nahonem zkoušelo dát dohromady nějakou jinou komiksovku, tak se prostě volné okénko využije pro disneyovku a marvelovka dostane nějaký pozdější termín.

Roli může hrát také skutečnost, že Disney pozvolna přebírá pod svoje křídla společnost Fox a její filmové plány, takže se následující měsíce ponesou ve znamení různých přesunů a ladění společných plánů, aby každý chystaný snímek dostal v kinech patřičný prostor a nepožraly se mezi sebou navzájem.

Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest