Strážci Galaxie 3 se mají točit až za tři roky

Strážci Galaxie 3 se mají točit až za tři roky | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Čeká na Guardians of the Galaxy 3 zásadní prodleva?

Strážci Galaxie 3 byli po propuštění Jamese Gunna odloženi na neurčito a s dalším postupem kupředu se čekalo na nového režiséra. Teď zpravodaj Production Weekly uvádí, že se má snímek začít točit v únoru 2021! Production Weekly slouží jako věstník pro filmové profesionály, aby věděli, kdy a kde se mohou hlásit o práci a v podobných údajích bývá většinou přesný. Takže pokud se skutečně Strážci Galaxie 3 takhle výrazně posouvají, musíme si klást otázku, proč tomu tak je.

Dosud vedení Marvelu o Guardians 3 mluvilo jako o snímku, který otevře dokořán cestu k vesmírným marvelovkám, na které se studio chce v budoucnu daleko více zaměřit. Znamená to, že tuhle povinnost převezme jiný snímek? Třeba chystaní Eternals? Poradí si nakonec vesmírné příběhy i bez startovního rozcestníku v podobě Guardians 3? Anebo se vesmírné plány Marvelu společně se třetími Strážci výrazně odsouvají? Jestli se skutečně začne točit až v roce 2021, uvidíme film v roce 2022, tedy o dva roky později.

Jako pracovní název filmu Production Weekly uvádí titul Hot Christmas, což by podle internetových spekulací mohlo odkazovat k Adamu Warlockovi, který je někdy označován za „vesmírného Ježíše“. Že se postava ve filmu objeví, nedávno naznačil i komiksový autor Jim Sterlin. Ten samozřejmě nezná podrobně plány Marvelu, nicméně v rozhovoru řekl, že doufá, že i po Gunnově odvolání se Warlocka dočkáme. Věděl snad cokoliv bližšího o Gunnově scénáři? Pokud ano, tak by to mohla být pro příznivce Adama dobrá zpráva – momentálně se stále počítá s tím, že Strážci Galaxie 3 budou vycházet ze scénáře Jamese Gunna.

Už před informacemi z Production Weekly se objevila zpráva, že David Bautista usiluje o návrat do wrestlingového ringu. Kdo ví, třeba to souvisí s tím, že místo natáčení Strážců Galaxie 3 bude mít volno. Níže můžete vidět fotku Nebuly, kterou sdílela Karen Gillan. I když souvisí nejspíš s Avengers 4.

Zdroje: The Ring Report, We Got This Covered, The GWW, Pursue News,

Galerie: 2

Strážci Galaxie 3 se mají točit až za tři roky | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 se mají točit až za tři roky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest