Strážci Galaxie 3: Marvel hodlá použít Gunnův scénář

Strážci Galaxie 3: Marvel hodlá použít Gunnův scénář | Fandíme filmu
Marvel Studios
Natočí Gunn jiný Marvel film? Nebo DC film? A kolik peněz dostane za své vyhození.

Sága pokračuje. Dave Bautista nedávno na Twitteru napsal, že pokud Disney po vyhození Jamese Gunna alespoň nepoužije jeho scénář, tak bude chtít ze Strážců Galaxie 3 vycouvat. Ještě dnes ráno se objevila nepotvrzená zvěst, podle které by skutečně Disney (Marvel) mohl scénář zahodit, ale teď je tu velká zpráva od The Hollywood Reporteru, která se problematikou zaobírá daleko víc do hloubky.

The Hollywood Reporter píše, že o Gunna je teď u konkurenčních studií velký zájem. Jeden z manažerů pro THR anonymně uvedl, že James prostě v minulosti měl takovýhle styl humoru (připomínáme, že právě za kontroverzní vtipy Disney Gunna vyhodil) a nevhodný smysl pro humor by neměl být trestný. Většina zájemců o Gunnovy služby to zřejmě vnímá podobně (a zájem prý mají i ve Warneru, tedy potenciálně u konkurenčních DC Films), nicméně většina manažerů s Gunnovým najmutím váhá. Některé produkce přeci jen chtějí nechat drama vychladnout, než se s režisérem veřejně spojí, jiné společnosti vyčkávají jednoduše proto, že Gunn (potažmo jeho manažeři) stále neukončil vyjednávání s Disneym.

Gunnovi manažeři a právník jednají s Disneym o režisérově odstupném. Gunn pro film napsal scénář, který Marvel (dceřinná společnost Disneyho) hodlá pro Strážce Galaxie 3 použít. To je pro Gunnovy příznivce klíčová informace. Znamená to, že trilogie hrdinů bude dokončená tak, jak ji její strůjce naplánoval. Klíčové je to také pro Marvel, který už dříve uváděl, že Strážci Galaxie 3 mají být branou k celé řadě dalších vesmírných projektů.

Dále měl James snímek samozřejmě režírovat a má platný kontrakt, který nijak neporušil. Veškeré nevhodné tweety napsal dávno předtím, než jej Disney najal. Po úspěchu předchozích dvou dílů Strážců Galaxie a po tom, co se jako producent podílel na Avengers: Infinity War, jeho cena výrazně stoupla. Hollywoodští agenti, které Hollywood Reporter oslovil, tak odhadují, že by Gunn mohl jako odstupné od Disneyho dostat 7-10 milionů dolarů!

A pozor, na závěr ještě jedna komplikace, která naznačuje, že tenhle příběh pořád ještě není u konce. Podle některých zdrojů Hollywood Reporteru jednání pokračují dál a dál a existuje šance, že by se Gunn mohl v nějaké formě vrátit, potenciálně jako režisér nějakého dalšího Marvel filmu. Konečný verdikt nepadl a jednání dále probíhají.

Zdroj: THR

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest