Strážci Galaxie 3: Gunn je definitivně ze hry

Strážci Galaxie 3: Gunn je definitivně ze hry | Fandíme filmu
Disney je neoblomný. Chris Pratt vyjádřil svoje aktuální stanovisko.

Už je to skoro měsíc od chvíle, kdy Disney vyhodil Jamese Gunna z pozice režisér Strážců Galaxie 3. Gunn byl propuštěn poté, co ultrapravioví trollové začali šířit deset let staré tweety, ve kterých Gunn udělal několik kontroverzních vtipů. Od Gunnova propuštění situace ještě několikrát nabrala nový směr. Objevovaly se zprávy o zákulisních jednáních, herečtí kolegové vyjádřili svému režisérovi podporu. Nakonec ale vše skončilo při starém a vypadá to, že se Gunn s definitivní platností nevrátí.

Podle informací prestižního zpravodaje Variety se Gunn sešel s šéfem Walt Disney Studios Alanem Hornem. Ze strany Horna to však byla jen laskavost a příležitost k vyčištění vzduchu. Schůzka byla vedená v poklidném, profesionálním duchu, nicméně Horn stojí za svým rozhodnutím. V éře #MeToo je negativní energie, která se kole Gunna nahromadila, pro rodinnou image Disneyhou zkrátka nepřijatelná. Šéf Marvelu Kevin Feige byl v době jednání mimo město, nicméně dle dostupných informací stojí za rozhodnutím svého nadřízeného. Jakmile se vrátí do kanceláře, tak začne hledat nového režiséra. Ten bude pracovat s Gunnovým scénářem, nicméně není jisté, nakolik si bude chtít upravit scénář podle sebe, a tak je možné, že se přípravy filmu protáhnou a nestihne se původní termín natáčení, který byl stanovený na začátek roku 2019.

Na celou kauzu byl aktuálně dotázán také Chris Pratt, představitel Star-Lorda. Ten řekl, že současná situace není jednoduchá. On i jeho kolegové mají Jamese moc rádi, ale zároveň také moc rádi hrají Strážce Galaxie. Pro všechny je situace hrozně komplikovaná. Všichni se hlavně chtějí pohnout z místa, udělat co je správné a být co nejlepšími lidmi. Svoje stanovisko vyjádřil v otevřeném dopise, který podepsali všichni představitelé Strážců Galaxie a tohle stanovisko nadále trvá.

Jakmile budeme vědět cokoliv bližšího o Gunnově nástupci, budeme vás informovat.

Zdroje: Variety, AP

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest