Birds of Prey: Dámská týmovka s Harley Quinn má záporáka

Birds of Prey: Dámská týmovka s Harley Quinn má záporáka | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
A kdo by mohl hrát jednotlivé členky týmu?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Už před časem jsme vás informovali o tom, že členkami Birds of Prey mají být vedle Harley Quinn také Black Canary, Huntress, Cassandra Cain a gothamská detektivka Renee Montoya. Postupně se o postavách dozvídáme bližší informace. Server Discussing Film tvrdí, že podle zákulisních informací se Harley rozešla s Jokerem (film se zřejmě odehrává po událostech Suicide Squad) a společně s Canary, Huntress a Renee se snaží zachránit život malé Cassandře, která se dostala do hledáčku zlého kriminálního Bosse (zřejmě tedy Black Mask).

Nic v tuhle chvíli není tesáno do kamene, ale podle informací produkčního magazínu Omega Underground a serveru Comic Book Movie je pro Warner vysněnou představitelkou Huntress Alexandra Daddario (Pobřežní hlídka, San Andreas, True Detective). Do role Black Cannary prý studio chce Jodie Comer (Killing Eve) nebo Vanessu Kirby (The Crown, Mission: Impossible – Fallout). Omega Underground ve spojitosti s oběma rolemi zmiňuje také Blake Lively (Green Lantern, Město). V galerii si dokonce můžete prohlédnout fanouškovské vyobrazení toho, jak by herečka mohla vypadat v roli Black Canary. Všechny dámy jsou v galerii k vidění v tom pořadí, v jakém jsou zmíněné v článku.

O postavě gothamské detektivky Renee Montoy víme jen to, že studio do její role hledá herečku na přelomu dvacítky a třicítky. Do role Cassandry Cain se hledá herečka ve věku zhruba 11-12 let. Natáčet se má v Los Angeles, připomínáme, že producentkou filmu je představitelka hlavní role Margot Robbie. Scénář napsala Christina Hodson, režíruje Cathy Yan.

Obrázek na titulce je ze hry Batman: Arkham Origins, ze které je i následující video:

Zdroje: The Wrap, Deadline, BossLogic, CBM, Discussing Film, Omega Underground

« Předchozí kapitola

Galerie: 6

Birds of Prey: Dámská týmovka s Harley Quinn má záporáka | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka s Harley Quinn má záporáka | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka s Harley Quinn má záporáka | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka s Harley Quinn má záporáka | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka s Harley Quinn má záporáka | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka s Harley Quinn má záporáka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest