Gotham City Sirens: Harley Quinn možná má nového soupeře

Gotham City Sirens: Harley Quinn možná má nového soupeře | Fandíme filmu
Snaží se nám David Ayer naznačit, koho postaví proti dámského týmu komiksových super zločinkyň?

Je možné, že režisér David Ayer odhalil další postavu chystaného filmu Gotham City Sirens, ve kterém dá Ayer dohromady Harley Quinn (Margot Robbie) s Catwoman a Poison Ivy, dalšími slavnými záporačkami DC komiksu. Na svém Twitteru bez jediného komentáře zveřejnil obrázek záporáka jménem Black Mask. Samozřejmě, režisér mohl sdílet obrázek z nějakého jiného důvodu, ale rozhodně se o něm nedá říct, že by to byl ten typ, co sdílí jen tak bezdůvodně své oblíbené komiksové postavičky, se kterými osobně nemá nic společného. Ve filmu o skupině záporaček nejde se stoprocentní jistotou říct, že by Black Mask a Sirény stáli na opačné straně barikády, ale přinejmenším s Catwoman v komiksech zápolil.

Black Mask, původně Roman Sionis, se narodil do bohaté rodiny. Jako malý byl upuštěný na hlavičku, po celé dětství vnímal přetvářku (masky) svých rodičů, stal se posedlý sbíráním skutečných masek, prodělal vzteklinu, po smrti rodičů, převzal firmu a špatným hospodařením přišel o rodinnou firmu. Už tak byl zahořklý, chladný a lehce vyšinutý, vše však dokonal zásah bleskem. Po tom byl přesvědčen, že je znovuzrozený. Z dřeva otcovy rakve si vyřezal černou masku, stal se kriminálním bossem a začal se mstít všem, od kterých kdy pocítil nějakou křivdu. Mezi nimi byl i Bruce Wayne, ale také zmiňovanou Catwoman, jedna z členek Gotham City Sirens. Obrázek, který Ayer sdílel, pochází s komiksu Under the Hood, ve kterém žádná ze Sirén nevystupuje, ale je důležitý především proto, že se v něm vrací léta mrtvý Jason Todd – jeden z Robinů, ze kterého se po letech absence stává násilnický antihrdina Red Hood.

Tak uvidíme, co ze sdíleného obrázku nakonec vyleze.

Gotham City Sirens produkuje Margot Robbie, která se zároveň vrací jako Harley Quinn. Režíruje David Ayer, režisér Suicide Squad. Scénář píše Geneva Robertson-Dworet (nový Tomb Raider, Sherlock Holmes 3, Dungeons & Dragons). Dále produkují šéfové DC filmu Geoff Johns a Jon Berg.

Zdroj: David Ayer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest