Birds of Prey: Konečné složení týmu odhaleno

Birds of Prey: Konečné složení týmu odhaleno | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
A hlavní záporák se na filmovém plátně zatím nikdy neobjevil.

Birds of Prey, film který by se měl ze všech chystaných DC filmů začít natáčet nejdřív, konečně dostal potvrzené složení ženského týmu. Doteď se objevovaly pouze spekulace o tom, kdo se objeví či neobjeví, a jejich úspěšnost nebyla zrovna valná, jak zjistíte za chvilku. Ve filmu podle nich neměla figurovat Catwoman, dokonce ani Batgirl, měla se objevit Barbara Gordon jako Oracle, a členky týmu se měli stát např. Vixen či Katana.

Složení týmu nakonec takové: Harley Quinn (Margot Robbie), Black Canary, Huntress, Cassandra Cain a Renee Montoya. Jak sami vidíte, Catwoman ani Barbara Gordon nejsou součástí soupisky, zatímco v komiksech jsou tradičními členkami. Místo Barbary tak zde vyplňuje Cassandra Cain, která také přijímá identitu Batgirl, o kterou tak dost možná nakonec nebudeme ochuzeni. Znamená to snad, že sólovka Batgirl, kterou píše Christina Hodson, nebude o dceři komisaře Gordona, ale právě o Cassandře? Je to rozhodně možné, pokud se v tomto filmu objeví jako Batgirl právě Cassandra.

Poslední jméno na seznamu vám nemusí být tolik známé. Postava Renee Montoyi začala v animovaném filmu, a později se začala objevovat v komiksech. Jedná se o detektiva Gothamské policie, která pracuje na chytání nebezpečných zločinců, a udržuje kontakt s Batmanem. Později v restartu New 52 opustí práci u policie, a přijme identitu maskovaného detektiva Questiona. Jakou verzi ale uvidíme ve filmu nevíme, nicméně očekávat, že by při své policejní kariéře spolupracovala s Harley Quinn je těžké si představit.

Co se týče záporáka, žádné konkrétní jméno zveřejněno nebylo. Informace však hovoří o tom, že by se mělo jednat o postavu, která se zatím nikdy na plátně neobjevila. Dříve se spekulovalo o Tučňákovi, který však tímto vypadává ze hry. Objevilo se také jméno Roman Sionis, aka Black Mask, hodně drsný šéf kriminálního podsvětí Gothamu, který se v hraném filmu zatím neobjevil. Režisérka Cathy Yen taky může sáhnout po někom méně známém. Na blížícím se Comic Conu možná zjistíme více, tak nás určitě sledujte pro další informace.  

Zdroj: The Wrap

Galerie: 3

Birds of Prey: Konečné složení týmu odhaleno | Fandíme filmu Birds of Prey: Konečné složení týmu odhaleno | Fandíme filmu Birds of Prey: Konečné složení týmu odhaleno | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest