Venom: První oficiální fotka z filmu

Venom: První oficiální fotka z filmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
K tomu video pro fanoušky od Toma Hardyho a režiséra. A jak to tedy bude se zasazením filmu do světa Spider-Mana?

Z Venoma jsme zatím viděli jen několik fotek z natáčení, ať už od paparazzi nebo od tvůrců ze sociálních sítích. Teď byla zveřejněn první oficiální obrázek přímo z filmu, na kterém můžete vidět novináře Eddieho Brocka (Tom Hardy), tady samozřejmě bez černého mimozemského symbiontu. Zároveň se objevilo také video z brazilského Comic-Conu, kde loni v prosinci Hardy a režisér Ruben Fleisher představili snímek fanouškům. Mluvili o tom, že chtějí být co nejvěrnější předloze, příběh postavili na komiksech Lethal Protector a Planet of the Symbiotes, máme se těšit na drsnou akci a temný smysl pro humor. Ale ostatně si přehrajte video sami na konci článku. Kromě oficiální fotky v galerii najdete i několik dalších ze zákulisí.

A jedna zajímavost na závěr. Producent Matthew Tolmach byl dotázaný na to, jak to tedy vlastně bude. Je snímek zasazený do světa Marvelu? Není? Jak to je? Tolmach na otázku přímo neodpověděl, jen vyhýbavě řekl, že chystají zkrátka a dobře film o Venomovi. Je otázkou, zda o zasazení filmu stále ještě není zcela rozhodnuto nebo jen produkce chce s pomocí mlžení vytvářet mezi fanoušky větší zájem. Na odpověď si nejspíš budeme muset ještě nějakou dobu počkat.

Filmového Eddieho Brocka hraje Tom Hardy, dále hrají Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate a Woody Harrelson. Režíruje Ruben Fleischer, podle scénáře Jeffa Pinknera a Scotta Rosenberga. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 4.10. 2018.

Zdroje: IGN, MTV, Tom Hardy

Venom

16.09.2005 | USA
Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 4

Venom: První oficiální fotka z filmu | Fandíme filmu Venom: První oficiální fotka z filmu | Fandíme filmu Venom: První oficiální fotka z filmu | Fandíme filmu Venom: První oficiální fotka z filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest