Venom: Bude ve filmu daleko méně Venoma než bychom předpokládali?

Venom: Bude ve filmu daleko méně Venoma než bychom předpokládali? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Na internetu se objevil údajný popis děje filmu, který by skalní příznivce komiksového Venoma nemusel vůbec potěšit.

Článek obsahuje potenciální spoilery k filmu!!

Když Venom zveřejnil svůj první trailer, byla řada fanoušků zklamaná, že se Tom Hardy neukázal ani na moment v "kostýmu" Venoma. Možná je to proto, že trailer zkrátka a dobře upřímně reprezentuje film, takový, jaký doopravdy bude. Na internet se dostal údajný popis děje filmu. Mějte na paměti, že nemáme jak ověřit, zda je popis pravý, nicméně pokud je, tak by skutečně osvětloval, proč filmaři zatím s ikonografií Venoma tolik šetří.

Nebudeme zabíhat do podrobností děje, abychom vám nekazili zbytečně moc překvapení, ale jestli si je chcete zkazit sami, tak máte možnost třeba tady. Ale pojďme vypíchnout alespoň to základní. Snímek má údajně poměrně skromný rozpočet, což by celkem ozřejmovalo, proč se Tom Hardy ukáže v digitálním kostýmu jen málo. Ale jak málo? Podle údajného úniku opravdu hodně málo.

Ve snímku má na Zemi havarovat několik symbiotických organizmů z vesmíru a jeden z nich se má spojit s Eddiem Brockem (Hardy). Zlověstná vědecká organizace The Life Foundation se organismus snaží využít ve svůj prospěch, ale ten se brání. Postupně se má projevovat ve větších či menších náznacích: Z Brocka mají vystřelovat symbiotická „chapadla“, symbiont by měl být schopný vyzařovat jakési silové pole. Avšak teprve v úplném závěru filmu, při bitvě s dalším symbiotickým organismem, by měl Eddieho celé tělo obalit černý „kostým“ - tedy teprve v ten moment by se měl Venom ukázat v takové podobě, v jaké jej známe z komiksů.

Pokud tenhle popis sedí, tak to nutně nemusí znamenat, že je to špatně. Klasicky vystavěné body horory (jako třeba Moucha) běžně pracují s tím, že plné měřítko proměny odhalují postupně. Jen je otázka, zda komiksoví fanoušci přijmou Venoma zpracovaného v téhle podobě, popřípadě, zda bude postava z filmu nějak zásadně cítit, anebo to bude zcela nesouvisející body horor, na který je jen nalepená známá značka, kvůli marketingovým účelům.

V komentářích dejte vědět, zda uniklému popisu důvěřujete a popřípadě i to, jak by se vám pozdával Venom s minimem Venoma.

Jedna z nejsložitějších, nejzáhadnějších a nejdrsnějších postav přichází na velká plátna. Na Oscara nominovaný Tom Hardy je smrtící ochránce Venom. Dále hrají Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate a Woody Harrelson. Režíruje Ruben Fleischer, podle scénáře Jeffa Pinknera a Scotta Rosenberga. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 4.10. 2018.

Venom

05.10.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 5

Venom: Bude ve filmu daleko méně Venoma než bychom předpokládali? | Fandíme filmu Venom: Bude ve filmu daleko méně Venoma než bychom předpokládali? | Fandíme filmu Venom: Bude ve filmu daleko méně Venoma než bychom předpokládali? | Fandíme filmu Venom: Bude ve filmu daleko méně Venoma než bychom předpokládali? | Fandíme filmu Venom: Bude ve filmu daleko méně Venoma než bychom předpokládali? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest