Silver & Black: Natáčení se odkládá

Silver & Black: Natáčení se odkládá | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 3 obrázky
Svět spider-manovských filmů bez Spider-Mana se rozrůstá pomaleji, než by si možná v Sony přáli.

Silver & Black, po Venomovi v pořadí druhý film z nového marvelovského světa společnosti Sony, se měl začít točit už za pár týdnů. Když ale nepřicházely žádné castingové zprávy, bylo poměrně těžké uvěřit, že natáčení skutečně začne. Nakonec server That Hashtag Show u svých zákulisních zdrojů zjistil, že natáčení bylo o neurčitou dobu odloženo. Scenáristka a režisérka Gina Prince-Bythewood na to pak zareagovala se slovy, že se pořád ještě pracuje na scénáři. Na scénáři podle ní závisí vše. Což je svatá pravda a je jedině dobře, že Sony filmařům dovolí, aby vše pečlivě připravili, než se začne zběsile natáčet, hlavně aby něco bylo. To všechno koresponduje s nedávnou zprávou, podle které se nedávno do práce na filmu pustily další scenáristky. Jen je otázkou, zda se při odloženém natáčení dá stihnout datum premiéry, v tuhle chvíli stanovené na 8. 2. 2019.

Silver Sable je v komiksech nájemná zabijačka bez nadpřirozených schopností, která ovládá zbraně i bojová umění. V komiksech začínala jako lovkyně válečných zločinců. Figurovala jako kladná i záporná postava. Black Cat je jakousi marvelovskou alternativu Catwoman. Občanským jménem se jmenuje Felicia Hardy, je polepšenou lupičkou, která po seznámení se Spider-Manem začne bojovat se zločinem. Kromě toho, že ovládá bojová umění a pomáhá si různými doplňky, jako jsou vystřelovací hák či zatažitelné drápy, má v některých případech také nadlidské síly. Její obzvláště výraznou zbraní je její hluboký výstřih, kterým odvádí pozornost svých mužských oponentů. Snímek je součastí světa "spidermanovských filmů bez Spider-Mana", které chystá studio Sony. Datum premiéry je stanovené na 8. 2. 2019, režíruje Gina Prince-Bythewood.

Zdroje: That Hashtag Show, Gina Prince-Bythewood

Galerie: 4

Silver & Black: Natáčení se odkládá | Fandíme filmu Silver & Black: Natáčení se odkládá | Fandíme filmu Silver & Black: Natáčení se odkládá | Fandíme filmu Silver & Black: Natáčení se odkládá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest