Spider-Man: Homecoming 2: Objeví se Black Cat?

Spider-Man: Homecoming 2: Objeví se Black Cat? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Další castingová zpráva vyvolává novou vlnu otázek a spekulací. A čeká nás houpání v sítích ve zcela netradičním prostředí?

Před časem se objevilo na internetu castingového video, podle kterého to vypadalo, že produkce hledá do Spider-Mana: Homecoming 2 evropskou představitelku Gwen Stacey. Následně jsme se dozvěděli, že se část filmu bude natáčet v Německu nebo Británii. Aktuální zpráva serveru That Hashtag Show (specialisté na castingové novinky) uvádí, že produkce hledá evropskou herečku ve věku přes dvacet let, kterou popisuje jako „femme fatale“.

Právě tohle slovní spojení vzbudilo na internetu spekulace o tom, jestli náhodou není chystaná postava Felicia Hardy alias Black Cat. Její vztah se Spider-Manem v komiksech tomuto označení odpovídá, mluví se navíc o tom, že herečka ve věku přes dvacet let má hrát postavu Black Cat ve snímku Silver and Black, poslední dobou se spekuluje o tom, že spider-manovské spin-offy budou možná se světem Marvelu propojené víc, než jsme dřív tušili a také se Silver and Black má točit letos zhruba od března do června, takže by herečka měla potenciálně mít příležitost točit oba dva filmy.

Příznivci provázaných světů by něco takového jistě uvítali, osobně bych byl zatím s podobnými předpovědmi spíše opatrný. A to především z jednoho důvodu. Silver & Black má mít premiéru 8. 2. 2019 a pokračování Spider-Mana: Homecoming bude uvedené 4. 7. 2019. A působí dost neuvěřitelně, že by si Marvel nechal klíčovou postavu svého filmu představit o pět měsíců dříve v jiném snímku, nad kterým nemá žádnou kreativní kontrolu (Silver and Black chystá konkurenční Sony, a i když nelze vyloučit určité vazby na filmový svět Marvelu, studio Marel jako takové se na snímku nepodílí). To prostě nezní příliš pravděpodobně. Jedině, že by se premiéra Silver & Black odložila a Marvel by postavu představil jako první a po svém.

Další variantou by podle internetových spekulací mohla být Jessica Drew, alias Spider-Woman, o které se do budoucna také mluví jako o potenciální člence dámské týmovky s hrdinkami ze Spider-Manových komiksů, kterou by studio Sony mohlo natočit. Možná je ale nejpravděpodobnější zkrátka a dobře ta nejjednodušší odpověď – casting zkrátka označuje jako femme fatale Gwen Stacey, dívku, kterou dobře známe ze série Amazing Spider-Man. To je celé.

Zajímavé je nicméně také to, že se část snímku bude podle všeho odehrávat v Evropě. Uvidíme proč a především by se také mohlo jednat o hodně netradiční prostředí, v jakém Pavoučího muže nevídáme často. Starší filmy jej zobrazovaly klasicky v New Yorku, na sítích mezi výškovými budovami, zatímco Homecoming nám jej ukázal na předměstí. Evropská města by mohla být další zajímavou alternativou.

Zdroje: Omega Underground, That Hashtag Show

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Spider-Man: Homecoming 2: Objeví se Black Cat? | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming 2: Objeví se Black Cat? | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming 2: Objeví se Black Cat? | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming 2: Objeví se Black Cat? | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming 2: Objeví se Black Cat? | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming 2: Objeví se Black Cat? | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming 2: Objeví se Black Cat? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest