Silver Surfer, Doom...chystá se řada X-Men filmů

Silver Surfer, Doom...chystá se řada X-Men filmů | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 4 obrázky
I když je budoucnost Foxu nejistá, přípravy komiksových filmů nijak nebrzdí. Naopak.

Ačkoliv nad budoucností studia Fox stále visí otazník, vzhledem k tomu, že společnost čeká odprodej (s největší pravděpodobností by stále měla dopadnout dohoda s Disneym). Vývoj x-menovských filmů to ale nijak nebrzdí. Ba naopak. Lidé ze studia hovoří o tom, že najednou chystají největší množství různých X-Men filmů v historii studia.

Ještě letos půjdou do kin Deadpool 2 a X-Men: Dark Phoenix. Na příští rok se chystají hned tři projekty a na ten další také. Už 22. 2. 2019 přijdou do kin New Mutants. Ty jsme měli vidět letos, ale snímek byl na poslední chvíli odložený. Natáčejí se doplňující scény, které do filmu mají přidat novou postavu. Nejspíš už příští rok bychom se mohli dočkat také Gambita. Ten sice nedávno přišel o režiséra, ale podle čerstvých informací má konečně projekt schválený rozpočet a je kompletně odsouhlasený k natáčení. V březnu by měl dorazit nový scénář, takže se vesele může hledat režisér nový. Letos v říjnu se potom začne natáčet týmovka X-Force, spin-off Deadpoola.

A další budoucnost? Hollywood Reporter zmiňuje, že Fox vedle X-Menů nadále počítá i s Fantastickou čtyřkou a konkrétně znovu připomíná, že se chystá film s Doktorem Doomem od Noy Hawleyho. Největší novinkou celé zprávy je zmínka o tom, že se chystá nový samostatný film se Silver Surferem, ke kterému píše scénář Brian K. Vaughan. Silver Surfer je vesmírná bytost s kovovou kůží a ohromnou mocí, která létá prostorem nadzvukovou rychlostí na čemsi, co připomíná surfové prkno. Ve filmu se objevil už v roce 2005 ve filmu s Fantastickou čtyřkou. Vaughan je známý svými komiksovými sériemi Y: Poslední z mužů, Saga nebo Runaways. Scénáře psal pro seriál Lost a podílel se i na televizní adaptaci svých Runaways. V komiksovém světě psal pro Marvel primárně X-Meny.

Co dalšího můžeme čekat, vzhledem k tomu, že se mluví o celkem šesti chystaných projektech v příštích dvou letech? V poslední době jsme se dozvěděli, že se připravuje snímek s Kitty Pryde, vyvíjí se také projekt s komiksovým Multiple Manem.

Zdroj: THR

Gambit

USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Silver Surfer, Doom...chystá se řada X-Men filmů | Fandíme filmu Silver Surfer, Doom...chystá se řada X-Men filmů | Fandíme filmu Silver Surfer, Doom...chystá se řada X-Men filmů | Fandíme filmu Silver Surfer, Doom...chystá se řada X-Men filmů | Fandíme filmu Silver Surfer, Doom...chystá se řada X-Men filmů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest