Doctor Doom: Jeho vlastní film je stále v přípravě

Doctor Doom: Jeho vlastní film je stále v přípravě | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Ani odkoupení studia Fox Disneym na tom zatím vůbec nic nezměnilo.

Loni v létě na Comic-Conu scenárista Noah Hawley odhalil, že připravuje scénář, který je nějakým způsobem spojený s Doktorem Doomem, populárním padouchem z Fantastické čtyřky. Žádné bližší podrobnosti jsme se o projektu nikdy nedozvěděli. Aktuálně vyvstává otázka, jestli projekt nějak ovlivní skutečnost, že studio Fox odkoupil konkurenční Disney. K tomu se Hawley vyjádřil následovně:

„Zatím jsem o Doomovi v kontextu prodeje s nikým ani jednou nemluvil. Vezměte si ale, že pořád ještě nějakou dobu potrvá – nejpíš alespoň rok – než se celý prodej dořeší. Kdo ví, jaké diskuse se pak na korporátní úrovni povedou. Ale jisté je, že dokud [prodej] nebude zcela dokončený, není právně závazný. Takže nevím. Pořád čekám na to, že mi někdo zavolá a dozvím se jeho názor. Do té doby budu prostě pokračovat jako obvykle“.

Takže tady to vidíte. Dokud Hawleymu někdo neřekne, ať na Doomovi přestane pracovat, tak na něm pracovat bude a do té doby není vyloučené, že snímek bude realizovaný. Zatím nikdo netuší, jakým způsobem Disney s komiksovou odnoží studia Fox naloží, nicméně třeba o Deadpoolovi šéf Disneyho Bob Iger řekl, že se fanoušci rozhodně nemusí bát, že by se po přechodu k myšákům nějak změnil. Tak třeba dostanou podobnou autonomii i jiné projekty. Na druhou stranu, Doktor Doom je jeden z nejvýraznějších záporáků Marvelu, takže pokud by jej chtěl šéf studia Kevin Feige využít k nějakým vlastním plánům, asi by to nikoho nepřekvapilo.

Zdroj: Collider

Galerie: 5

Doctor Doom: Jeho vlastní film je stále v přípravě | Fandíme filmu Doctor Doom: Jeho vlastní film je stále v přípravě | Fandíme filmu Doctor Doom: Jeho vlastní film je stále v přípravě | Fandíme filmu Doctor Doom: Jeho vlastní film je stále v přípravě | Fandíme filmu Doctor Doom: Jeho vlastní film je stále v přípravě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest