X-Men: Komiksová legenda píše samostatný film s Kitty Pryde

X-Men: Komiksová legenda píše samostatný film s Kitty Pryde | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Známe základní zápletku filmu.

V půlce ledna vyšlo najevo, že Tim Miller (Deadpool, Terminátor 6) chystá samostatný film s Kitty Pryde, populární členkou týmu X-Men. Nově se dozvídáme, že scénář filmu napíše Brian Michael Bendis. Úspěšný komiksový autor dlouhá léta pracoval pro Marvel, kde byl zodpovědný za Ultimate Spider-Mana nebo New Avengers, má na svědomí důležité běhy X-Menů nebo Daredevila. Dělal klíčové crossoverové události jako Secret War, House of M, Secret Invasion, Siege nebo Age of Ultron. Je tvůrcem postav Milese Moralese a Jessicy Jones. Jako scenárista pracoval na seriálu Powers, který vychází z jeho vlastní původní komiksové série. V komiksovém světě se Bendis čerstvě upsal k tomu, že bude pracovat čistě pro stáj DC.

Snímek je označován krycím jménem 143, což odkazuje ke 143. číslu série Uncanny X-Men z roku 1981, což je jedno z prvních čísel, ve kterém postava Kitty Pryde vystupovala. V sešitě zůstává Kitty osamocená v Xavierově škole pro nadané a čeká na ni bitva s démonem N’Garaiem. Nabízí se otázka, zda se příběh nebude až příliš podobat tomu z chystaného snímku X-Men: New Mutants, ve kterém skupinka mladých mutantů v uzavřené budově taktéž čelí démonické entitě. Ale to ukáže až čas.

Oblíbená mutantka vystupovala v komiksech pod pseudonymy Shadowcat, Ariel nebo Sprite a její schopnosti jí umožňují znehmotnit její tělo. Dokáže tedy procházet pevnými objekty, narušovat elektromagnetická pole, popřípadě levitovat. Na plátně jsme postavu už v minulosti mohli vidět, v X-Men: Poslední vzdor a v X-Men: Budoucí minulost, kde si ji zahrála Ellen Page.

Zdroj: Deadline

Galerie: 6

X-Men: Komiksová legenda píše samostatný film s Kitty Pryde | Fandíme filmu X-Men: Komiksová legenda píše samostatný film s Kitty Pryde | Fandíme filmu X-Men: Komiksová legenda píše samostatný film s Kitty Pryde | Fandíme filmu X-Men: Komiksová legenda píše samostatný film s Kitty Pryde | Fandíme filmu X-Men: Komiksová legenda píše samostatný film s Kitty Pryde | Fandíme filmu X-Men: Komiksová legenda píše samostatný film s Kitty Pryde | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest