X-Men: Multiple Man chce přinést úplně nový žánr

X-Men: Multiple Man chce přinést úplně nový žánr | Fandíme filmu
X-Meni dál hodlají nabízet komiksovou alternativu.

Nedávno jsme se dozvěděli, že Allan Heinberg píše spin-off X-Menů s Multiple Manem, mutantem, který se po vstřebání kinetické síly duplikuje – klonuje. Část života stráví ve speciálním obleku, který kinetickou energii absorbuje, ale když se oblek poškodí, začnou se dít věci. Postava existuje v komiksech už od roku 1975, prošla si několika různými uchopeními, a tak se dost liší její podání. Někdy může své klony absorbovat zpátky do sebe, jindy si klony žijí skutečně vlastním životem a dokonce se samy mohou dál duplikovat.

Jinak jsme věděli pouze tolik, že by hlavní roli měl hrát James Franco. Ten teď v aktuálním rozhovoru potvrdil, že ve snímku bude hrát a produkuje jej. Franco doplnil, že je potřeba projekt ještě doladit. Filmaři usilují hlavně o to, aby ukázali něco zbrusu nového. Stále zábavného, ale nového. Francovi se líbí, jak Fox naložil s Deadpoolem a Loganem, jak jim dovolil, aby byli nespoutaní, necenzurovaní. Multiple Man chce obdobně posunout X-Meny zase do úplně nového žánru.

To je samozřejmě prozatím hodně nekonkrétní, ale zní to přinejmenším povzbudivě. Diváci na jinakost x-menovských filmů slyší a Fox se jim za to odvděčuje tím, že nechává vzniknout další a další. Příští rok se dočkáme pokračování Deadpoola či hororových New Mutants a Multiple Man se evidentně chce k tomuto trendu připojit.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest