New Mutants: Hlavní role potvrzeny. Kdo se naopak neukáže?

New Mutants: Hlavní role potvrzeny. Kdo se naopak neukáže? | Fandíme filmu
Jedna klíčová postava bude podle všeho v X-Men: New Mutants chybět.

Dlouho se o tom mluvilo na půl pusy, ale teď je to konečně oficiální. Maisie Williams a Anya Taylor-Joy si zahrají dvě z hlavních rolí v chystaném spin-offu X-Menů s názvem New Mutants. Taylor-Joy je známá díky svým rolím v hororu Čarodějnice a v thrilleru Rozpolcený. Williams se proslavila především rolí Aryy Stark ve Hře o trůny. Anya hraje Magik, mladou kouzelnici, která se dokáže přemisťovat pomocí teleportačních disků. Je sestrou Colossa. Maisie hraje Wolfsbane, která se dokáže měnit ve vlka, což je ale zároveň v rozporu s její silnou vírou.

New Mutants vycházejí z populární komiksové řady, kterou v 80. letech minulého století vymysleli Chris Claremont a Bob McLeod. Snímek má pojednávat o dobrodružstvích rozmanité skupinky pubertálních mutantů, ve které krom dvou zmiňovaných hrdinek najdeme také Indiánku Daniell Moonstar, brazilského svůdníka Sunspota, Cannonballa z Kentucky a mimozemšťana jménem Warlock. Blíže se s postavami můžete seznámit ve starším článku. Nově se dozvídáme, že si produkce dává pozor na to, aby do role Moonstar obsadila Indiánku a do role Sunspota někoho z Jižní Ameriky.

Kromě potvrzení přišlo také několik dementi. Nat Wolff nebude hrát Cannonballa, jak naznačovaly některé starší zprávy. A ve filmu se neobjeví James McAvoy jako Profesor X! To je skutečně zásadní zpráva, vzhledem k tomu, že se dosud tak nějak počítalo s tím, že půjde o teenagerský příběh zasazený na Xavierovu školu pro nadané. Uvidíme, jak si film bez přítomnosti pana ředitele poradí. Také byla vyvrácena zvěst, podle které se Sunspot měl společně s Feral a Shatterstarem objevit v Deadpoolovi 2, aby pomohli položit základy pro budoucí týmovku X-Force.

Scénář k New Mutants napsal společně s režisérem Joshem Boonem (Hvězdy nám nepřály) nepříliš známý Knate Lee, který se v minulosti podílel především na mnoha projektech typu Jackass. Produkují Simon Kinberg (předchozí X-Men filmy) a Karen Rosenfelt (Twilight sága, Percy Jackson, Než jsem tě poznala). Natáčení začne v červenci. Datum premiéry je stanovené na 13. 4. 2018.

Zdroje: Comicbook.com, Rhett Reese, THR, Borys Kit I, II, Slashfilm

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest