War Machine: Marvel chystal jeho samostatný film

War Machine:  Marvel chystal jeho samostatný film | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Připravoval jej scenárista Black Panthera.

Scenárista Joe Robert Cole promluvil v zajímavém rozhovoru o chystaném Black Pantherovi a o jeho minulosti v Marvelu - O tom, jak jej v roce 2012 studio pozvalo, aby se zúčastnil jeho interního scenáristického programu, ze kterého vzešli Nicole Perlman (Strážci Galaxie, Captain Marvel) nebo Eric Parson a Christopher Yost (animované seriály, Thor 2 a 3, Silver & Black).

Zajímavé je, že když se s Marvelem sešel, tak studio mělo zájem natočit samostatný film s War Machine. Cole přinesl vlastní námět, dostal za úkol připravit scénář, ale nakonec se studio rozhodlo, že film nenatočí, když bylo definitivně ustanoveno, o čem bude pojednávat Iron Man 3. Cole místo práce na snímku byl přijatý do zmíněného scenáristického programu a nakonec se podílel na scénáři k Black Pantherovi.

James „Rhodey“ Rhodes se poprvé objevil v Iron Manovi jedna, jako nejlepší přítel Tonyho Starka. Pracoval v letectvu, kde byl Tonyho spojkou a zároveň pro přítele byl vždy jakýmsi hlasem rozumu. Tehdy postavu hrál Terrence Howard, nicméně Marvel se s ním ve svých raných dobách přísného šetření nedomluvil na dalším honoráři a spolupráci. Ve druhém snímku jej potom vystřídal Don Cheadle. Rhodey se poprvé převlékl do Tonyho stříbrného brnění a prezentoval se jako War Machine. Postava se objevila ještě v Iron Manovi 3, Avengers: Age of Ultron a Captain America: Civil War. Do budoucna s ní počítáme také do Infinity War.

Co vy na to? Je to škoda, že postava nedostala vlastní film?

Zdroj: Complex

Galerie: 6

War Machine:  Marvel chystal jeho samostatný film | Fandíme filmu War Machine:  Marvel chystal jeho samostatný film | Fandíme filmu War Machine:  Marvel chystal jeho samostatný film | Fandíme filmu War Machine:  Marvel chystal jeho samostatný film | Fandíme filmu War Machine:  Marvel chystal jeho samostatný film | Fandíme filmu War Machine:  Marvel chystal jeho samostatný film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest