Silver & Black: Další začátek propojeného spider-universe?

Silver & Black: Další začátek propojeného spider-universe? | Fandíme filmu
Mají se objevit Kraven lovec nebo Spider-Woman.

Nedávno jsme se dozvěděli, kdo spider-manovský snímek Silver & Black natočí. Teď se objevila zákulisní zpráva o údajné zápletce filmu. U podobných zvěstí je samozřejmě otázkou, nakolik je možné jim věřit a jestli se scénář nestačí před natáčením ještě několikrát změnit. Na druhou stranu zprávu přinesl server Splas Report, kam přešla většina klíčových redaktorů z Latino-Review, tedy serveru, který má u zákulisních informací poměrně vysokou míru spolehlivosti a o Spider-Manovi v minulosti přinesl celou řadu exkluzivních zpráv (například nejrůznější podrobnosti o nikdy nerealizovaných spin-offech Amazing Spider-Mana, které později potvrdily úniky ze studia Sony, popřípadě zprávy o tom, že Sony začne spolupracovat na Spider-Manovi společně s Marvelem – což se nakonec také stalo). Takže třeba na téhle zprávě také něco bude.

Sníme Silver & Black se má odehrávat několik let po tom, co Robot Master zabil otce Silver Sable. Tu si najímá vláda, aby vypátrala Black Cat, zkušenou hackerku a zlodějku, která zcizila klíčové informace. Black Cat se ukrývá na bezvládném území mezi Paraguají, Argentinou a Brazílií a Silver Sable ji hledá s pomocí starého známého – Chameleona. Black Cat ale zároveň hledá také Robot Master. Ten Black Cat geneticky upravil, aby dokázala osvobodit svého otce z ruského vězení a teď chce svůj „laboratorní experiment“ získat zpátky, aby uspokojil svého investora, Normana Osborna.

Ve filmu by se měli objevit také Dominic Fortune, Spider-Woman (Jessica Drew), Kraven the Hunter, Tombsone, Charles Standish a společnost Roxxon Oil. Ve filmu by vůbec neměl být zmíněný Spider-Man.

Celá zpráva zní opravdu divoce. Pokud by se potvrdila, zřejmě by to znamenalo, že se Sony opět snaží vybudovat svůj vlastní komiksový svět, protože k čemu jinému mít ve filmu tolik výrazných vedlejších postav, než proto, abyste je mohli použít v budoucích sequelech/spin-offech. Zároveň se ale člověku nechce věřit, že by tak výrazní záporáci jako Kraven nebo Norman Osborne byli využití v téhle samostatné sérii a byli tak zablokovaní pro filmy se Spider-Manem.

Co myslíte? Je tahle zpráva vycucaná z prstu? Nebo Sony znovu zkouší vybudovat provázaný svět, poskládaný ze spider-manovských postav?

Zdroj: Splash Report

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest