Iron Man 4: Marvel s ním stále počítá

Iron Man 4: Marvel s ním stále počítá | Fandíme filmu
Změnil Robert Downey Jr. svůj názor?

Pokud Marvel nezačne navyšovat množství filmů, které ročně uvádí do kin, má až do uvedení Avengers 3 značně nabitý program. Z filmů, které budou uvedeny do kin po Avengers 2, se oficiálně chystají Ant-Man, Captain America 3 a Thor 3. Z intenzivního zákulisního mumraje můžeme ještě usuzovat, že v pohybuje i Doctor Strange. Robert Downey Jr. má momentálně podepsanou smlouvu na dva filmy, a to na Avengers 2 a Avengers 3. V poslední době naznačoval, že se roli nechce věnovat navěky a ačkoliv Marvel otevřeně mluví o tom, že každá role je přeobsaditelná, u těch největších hvězd se k podobnému kroku nejspíš jen tak neodhodlá. Vše tedy nasvědčuje tomu, že natáčení dalšího samostatného Iron Mana je hodně vzdálená budoucnost. Nebo není?

Při projekcích Captaina Ameriky 2 rozdával Marvel divákům dotazníky a kromě otázek ohledně samotného filmu se studio také zeptalo, který z následujících filmů by tázaní rádi viděli v budoucnosti. Následoval výčet filmů Avengers 2, Ant-Man, Captain America 3, Thor 3 a Iron Man 4!

Samozřejmě, můžeme spekulovat o tom, že studio pouze měřilo zájem o samotnou postavu, ale proč všechny ostatní položky seznamu byly skutečně plánované filmy? Proč se Marvel neptal na snadno realizovatelné projekty, jako jsou Hulk 2, Černá vdova, Black Panther či Doctor Strange? Pravděpodobně existuje celá řada rozumných důvodů, proč se domnívat, že zmínění Iron Mana 4 vůbec nic neznamená (už jen třeba proto, že nelze doložit ani samotnou pravost dotazníku), ale stejně je docela dobře možné, že se Marvel snaží film natočit podstatně dřív, než bychom tušili.

Poslední zhruba měsíc se můžete na nejrůznějších fanouškovských serverech a v diskusích dokonce dočíst, že Robert Downey Jr. uvedl, že dokud budou scénáře dobré, bude v hraní Tonyho Starka rád nadále pokračovat. Jenže pozor, tuhle informaci rozšířilo několik bulvárních webů, které se jaksi neobtěžovaly dodat, že Downey něco takového řekl před dvěma lety v rozhovoru pro MTV, ještě před natáčením Iron Mana 3, během něhož definitivně došel k názoru, že na nekonečnou přípravu superhrdinských filmů začíná být trochu starý. Uvidíme, jestli se nakonec Marvelu podaří Roberta přesvědčit (zaplatit) nebo si počkáme pár let a role bude přeobsazena. Tak či tak bude budoucnost filmového Marvel Universe patřičně pestrá.

Zdroje: MCU Facebook, Fans Share, MTV

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest