Iron Man 4: Stačí zaplatit Downeyho a dočkáme se

Iron Man 4: Stačí zaplatit Downeyho a dočkáme se | Fandíme filmu
Největší hvězda Marvelu se rozpovídala o dalším sólovém filmu.

Robert Downey Jr. sice v minulosti tvrdil, že už se na roli Iron Mana cítí být poměrně starý a stěžoval si, že má kvůli superhrdinovi málo času na jiné projekty. Ale dejte „staříkovi“ (Downeymu je 49 let) oddech, nechte jej přičichnout k penězům a najednou je všechno jinak. Však víte, na pozici nejlépe placeného herce planety se nevyškrábete jen tak, ale když vám Iron Man 3 hodí díky procentům ze zisku 75 milionů dolarů, najednou to jde.

Teď Downey poměrně jednoznačně přiznal, že když Marvel zaplatí tu správnou částku, spolupráce potrvá dál. Doslova řekl, že je na šéfech Marvelu, jakou nabídku mu udělají, a pak bude na něm, jestli s nabídkou bude souhlasit. V časech kdy se daří, je však důvodů k souhlasu podle Roberta dost. Natáčení Avengers 2 probíhá výborně a ačkoliv je budoucnost nejistá a k zemi vás nejčastěji někdo srazí, když máte největší sebevědomí, zatím se Downey cítí jako neporazitelný boxerský šampion, kterého se nikdo nedokáže ani dotknout.

S hravostí sobě vlastní tedy představitel Iron Mana říká, že dokud bude studio ochotné patřičně navyšovat jeho honoráře, točit bude dál. Mohl by mu Iron Man 4 vynést třeba sto milionů? A je to nerozumná částka, pokud snímek opět utrží přes miliardu?

Zájem o Iron Mana 4 zkoumal Marvel už před časem v diváckém dotazníku (je něco takového vůbec potřeba, po fenomenálních kasovních výsledcích trojky?) a Kevin Feige, ředitel Marvelu, nedávno uvedl, že by bylo ideální každoročně vedle jednoho nového projektu představit jedno pokračování. Otázka tedy nejspíš nezní „zda“, ale „kdy“ uvidíme Iron Mana 4. V komentářích můžete tipovat, jestli to bude před Avengers 3 nebo až po nich.

PS: Feige nevylučuje, že by se ve čtvrté železňákově sólovce mohl objevit skutečný Mandarin. Magii už ostatně v té době představí Doctor Strange, takže by postava pro diváky nemusela představovat až takový šok.

Zdroje: EW, Forbes, IGN, IGN II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest