Black Panther: Původně se měl objevit ještě jeden superhrdina

Black Panther: Původně se měl objevit ještě jeden superhrdina | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér Black Panthera Ryan Coogler prozradil, jakého dalšího hrdinu chtěl původně do filmu zařadit.

Black Panther je nabitý postavami z komiksů. Objeví se Black Panther, Killmonger, Klaw, Shuri, Man Ape a další a další. Původně se měl nicméně měl objevit ještě jeden superhrdina. Režisér Ryan Coogler v rozhovoru prozradil, že původně chtěli se scenáristou Joem Robertem Colem ještě Patriota. Na poslední chvíli ale tuhle myšlenku zavrhli, protože se chtěli v příběhu daleko víc soustředit na Wakandu.

Patriotů v komiksech bylo hned několik. Filmaři chtěli zpracovat Eli Bradleyho. Ten byl vnukem Isaiaha Bradleyho. Ten byl součástí programu, který na černoších testoval sérum, jenž mělo dát světu dalšího Captaina Ameriku. Eli zalhal, že zdělil dědečkovy síly, aby se dostal do superhrdinského týmu Young Avengers. V praxi se ukázalo, že síly nemá, nicméně kolegové si jej dál cenily pro jeho vůdčí schopnosti. Nadlidské síly definitivně získal, když po zranění dostal transfuzi dědečkovy krve. Používal původní trojúhelníkový štít Captaina Ameriky.

Postava nepůsobí nezajímavě, na druhou stranu je pravda, že charakterů bylo ve filmu už tak dost a je dobře, že se jim tvůrci raději věnovali pořádně, než aby přinesli kvantum povrchně načrtnutých postav.

Na závěr se podívejte, jak Black Panther nabíjí a následně využívá svou kinetickou energii:

Zdroj: CinemaBlend

Black Panther

29.01.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Black Panther: Původně se měl objevit ještě jeden superhrdina | Fandíme filmu Black Panther: Původně se měl objevit ještě jeden superhrdina | Fandíme filmu Black Panther: Původně se měl objevit ještě jeden superhrdina | Fandíme filmu Black Panther: Původně se měl objevit ještě jeden superhrdina | Fandíme filmu Black Panther: Původně se měl objevit ještě jeden superhrdina | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest