Django Unchained: Známe datum premiéry

Django Unchained: Známe datum premiéry | Fandíme filmu
Kdy chystaný western Quentina Tarantina uvidíme? Co vyzradil Samuel L. Jackson? A je už konečně jisté, kdo bude hrát hlavní roli?

Posledně jsme v souvislosti s Djangem Unchained spekulovali o tom, jestli bude v Tarantinově novince hrát hlavní roli Chris Tucker nebo Jamie Foxx. Teď server Showbizz 411 tvrdí, že to s největší pravděpodobností bude právě Jamie Foxx. Volba by to nebyla špatná, ale těžko říct, jakou váhu přikládat lehce bulvárnímu Showbizzu. Server dále tvrdí, že na předávání cen Tony krátce hovořil se Samuelem L. Jacksonem, který je ze scénáře naprosto nadšený a všichni si z něj prý sedneme na zadek. Podobné oslavné řeči samozřejmě vedou všichni herci, když natáčejí nový film, ale podstatné je, že Jacksono vyjádření definitivně potvrzuje jeho účast na projektu! Připomínáme, že Tarantinův dlouholetý spolupracovník ve filmu bude hrát Stephena – pravou ruku hlavního záporáka Calvina Candieho, kterého si s největší pravděpodobností zahraje Leonardo DiCaprio. Podrobnosti o Stephenovi najdete v našem starším článku.

Co je rozhodně oficiální, je datum premiéry. To studio Lionsgate stanovilo na 25. prosince 2012, což je poměrně kuriózní datum. V Americe je Boží hod nejdůležitější vánoční svátek, tak uvidíme, kolik lidí se odtrhne od stromečku a krocana a vyrazí na kontroverzní drama. Třeba se najde dostatek diváků, kteří už budou mít vánoční přeslazenosti plné zuby. Ostatně, před patnácti lety startovala na Boží hod i Tarantinova Jackie Brown a nakonec slušně vydělala, takže proč ne. Loni v podobnou dobu v kinech válel jiný western – Opravdová kuráž bratří Coenů. Ta se ovšem nemusela potýkat s takovou konkurencí, jakou bude mít za rok Tarantino. V prosinci budou mít premiéru také první Hobit (přečtěte si naše Velké preview) a dobrodružný Lone Ranger režiséra Gora Verbinskiho (v hlavní roli Johnny Depp). Studiu Lionsgate možná ale nepůjde ani tolik o peníze, jako o prestiž. Na konci roku totiž vedle předvánočních blockbusterů startují také snímky, které si dělají zálusk na Oscary (Podrobněji se o dělení filmového roku můžete dočíst v článku Fenomén letní filmové sezony). Že by byl Tarantinův scénář opravdu tak silný?

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest