Django Unchained: Will Smith ven, Leonardo DiCaprio sem?

Django Unchained: Will Smith ven, Leonardo DiCaprio sem? | Fandíme filmu
Tak koho Quentin Tarantino obsadí? A do kterých rolí?

Kolem Tarantinova Djanga to vře. Posledně jsme vás informovali, že by Quentin do titulní role v ideálním případě chtěl obsadit Willa Smithe. Teď zahraniční novináři rozjeli divokou spekulaci, podle které by si Djanga mohl zahrát Idris Elba. A to na základě Elbova tajemného twítu: „Dnes mám jednu z nejdůležitějších pracovních schůzek v životě. Mám se setkat s kontroverzním režisérem, kvůli kontroverzní roli.“ A následně: „Jsem na palubě letadla, které mě zanese k mému osudu...dobře, to je trochu dramatické...zanese dál v životě“. A podle řady blogerů by mohlo jít právě o kontroverzního Tarantina a hlavní roli v chystaném Djangovi, který by podle všeho při nezvládnutí režie mohl vyznít celkem rasisticky. Idrise Elbu jste v poslední době mohli vidět jako strážce teleportu Heimdalla v Thorovi, ale nejvíc ho proslavil asi kultovní detektivní seriál The Wire.

Hvězda Smithova formátu by se Quentinovi jistě hodila, ale pokud nakonec opravdu obsadí Elbu, mohl by místo Willa lípnou na plakáty Leonarda DiCapria. Tarantino ho chtěl obsadit už do Hanebných Panchartů, kde pro něj měl nachystanou roli Hanse Landy. Nakonec to nevyšlo a německého plukovníka výborně ztvárnil Christoph Waltz, ze kterého se pomalu stává jakýsi oficiální Leonardův náhradník. Podle magazínu Variety totiž prý i roli doktora Schultze psal Tarantino původně pro DiCapria, než ji obsadil právě Waltzem.  Ale Leonardovi příznivci nemusí být smutní. Dva nezávislé zdroje přišly s nepotvrzenou informací, že si DiCaprio v Djangovi nakonec zahraje postavu hlavního záporáka Monsieura Calvina Candieho.

Zkrátka zatím máme spoustu nepotvrzených informací, které se mohou maximálně mýlit. Ale také nemusí. Nejbližší týdny jistě napoví víc.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest