Bude hrát Tarantinova Djanga Will Smith?

Bude hrát Tarantinova Djanga Will Smith? | Fandíme filmu
Máme pro vás další podrobnosti ohledně obsazení chystaného Tarantinova filmu – Django Unchained.

minule jsme vám prozradili, že roli doktora Kinga Schultze, lovce odměn který Djanga osvobodí z otroctví, by měl hrát Christoph Waltz – Tarantinův objev z Hanebných Panchartů, kterého momentálně můžete vidět v kinech ve Vodě pro slony. Kdo si ale zahraje titulní roli?

Jak už jsme prozradili v titulce, Quentin by chtěl do role Willa Smithe. Psal mu ji na tělo a podle magazínu Variety už byl Smith s nabídkou neoficiálně osloven. Teď je otázka, nakolik je Willova účast reálná. Slavný herec obvykle dostává za roli 20 milionů dolarů, ale na druhou stranu točit s Tarantinem je čest a kupříkladu Brad Pitt se také neváhal vzdál astronomických částek, jen aby s ním mohl spolupracovat. Mezinárodní distribuce filmu se navíc ujme společnost Sony (americkou distribuci mají na starost přímo Weinsteinové), která se jednak uvolila snímek spolufinancovat a také doposud distribuovala většinu Smithových filmů, takže není vyloučené, že by se u herce přimluvila. Zajímavější tak bude spíš sledovat, co Will řekne na scénář a postavu jako takovou, protože si vždycky pečlivě hlídal svou image a role v kontroverzním westernu plném rasismu by se mohl zaleknout.

 

Samuel L. Jackson do další role?

Jako třetího do party by Tarantino rád získal svého tradičního spolupracovníka, Samuela L. Jacksona. Ten by měl hrát Stephena – otroka, který získal výsadní postavení v domě hlavního záporáka Monsieura Calvina Candieho. Krom toho, že Stephen řídí pánovu domácnost je také Monsierovým důvěrníkem a podle dostupných zpráv by si to měl s Djangem ve finále pěkně na férovku rozdat. Monsieur Calvin Candi je tím, kdo drží v otroctví Djangovu ženu a také jedním z otrokářů, které se snaží dopadnout doktor King Schultz. Takže spojení Schultze s Djangem je oboustranně výhodný pakt: Django získává na své záchranné misi cenného společníka a na oplátku pomůže lovci lidí identifikovat několik otrokářů.

Jak už jsme psali minule, scénář je hotový, takže teď už jen stačí všechny vytoužené herce přesvědčit a může se začít točit.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest