Temná věž: Konečně solidní trailer

Temná věž: Konečně solidní trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Připravte se na konec světa. K tomu nejnovější dva plakáty.

Temná věž dosud fanoušky docela znervózňovala. Film se různě odkládal a trailery nebyly bůhví jaké. Teď se konečně objevil jeden, ve kterém snímek nepůsobí vůbec špatně. Upoutávka má tempo, solidní rytmus, daří se do ní vybrat dobré repliky, akční momenty i množství vizuálně zajímavých záběrů. Konečně to začíná vypadat, jako bychom sledovali výřez epického zápasu dobra se zlem, jenž se částečně odehrává v úplně jiném světě, než v tom našem. Co říkáte na upoutávku vy? Překvapí nás nakonec film v kinech příjemně, nebo nepříjemně?

Dnes už osmidílná série (1982 – 2012) se žánrově pohybuje na rozhraní fantasy, sci-fi, hororu a westernu a odehrává se ve světě, který připomíná divoký západ, ale funguje v něm de facto feudální společnost, objevují se prvky magie, ale také technologické relikty z vyspělé, leč dávno zapomenuté civilizace. Hlavním hrdinou je pistolník Roland Deschain, poslední z artušovského rytířského řádu, který se snaží najít bájnou Temnou věž, která je podle legendy spojnicí všech existujících světů.

Věž může zachránit Rolandův rozpadající se svět, ale zároveň se jí snaží dosáhnout také „muž v černém“, ďábel mnoha jmen a tváří, nestárnoucí černokněžník, který chce skrze věž vládnout zdánlivě nekonečným světům. Rolandovy skutečné pohnutky a motivy při tom všem zůstávají zahaleny tajemstvím. Aby dokázal splnit svůj úkol, musí z našeho světa do toho svého přivést mladého feťáka Eddieho, beznohou Susannah a jedenactiletého chlapce Jakea, kteří mu s jeho misí pomohou.

Film režíruje Nikolaj Arcel, scénář napsali společně s Arcelem Akiva Goldsman, Jeff Pinkner a Anders Thomas Jensen. Produkují mimo jiných Ron Howard a Stephen King. Datum české premiéry je stanoveno na 3. srpna 2017, datum slovenské na 24.8.

Galerie: 3

Temná věž: Konečně solidní trailer | Fandíme filmu Temná věž: Konečně solidní trailer | Fandíme filmu Temná věž: Konečně solidní trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest