Temná věž: Trailer unikl na internet

Temná věž: Trailer unikl na internet | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Tenhle Pistolník by mohl Laře Croft i Seleně z Underworld dávat ve střelbě obouruč lekce.

Jen pár dní na to, co jsme se dozvěděli, že první trailer na Temnou věž bude zveřejněný v prosinci (pro pár zasvěcený na jedné akci Entertaniment Weekly koncem října), uniklo video online. Přiložili jsme pro vás dvě různé varianty, ale je jasné, že video bude rychle mizet, protože pokud jste přišli včas, můžete sami vidět, že trailer ještě ani není dokončený, jak potvrzuje zelené pozadí v celé řadě scén. Za sebe tedy doufám, že společně s doděláním triků dojde ještě k výměně doprovodné písně, protože táhlá verze Behind Blue Eyes mi k obrázkům příliš nesedí.

Samotné video je ale pozitivním příslibem. Upoutávka potvrzuje, že do příběhu vstoupíme z Jakeova (Tom Taylor) pohledu a bude přinejmenším v prvním filmu možná na plátně ještě víc než Pistolník v podání Idrise Elby. Pozitivní je, že klučina zatím nepůsobí nijak otravně, ani se nezdá, že bychom koukali na film pro děti. Jake se ocitnul v centru hodně nepříjemné noční můry, do které se derou cizí světy, Kingovy oblíbené skoky mezi realitami, správně ostřílený Pistolník a Muž v černém Matthew McConaugheyho, který má potenciál na to, aby přinejmenším znepokojoval, kdyby náhodou nenaháněl mráz do zad. Útržek z akční scény působí živě a celé to prozatím vypadá docela životně, ne jako některé jiné sci-fi/fantasy adaptace, které působí na první pohled dojmem, že jejich fiktivní svět končí za hranou záběru.

Jestli se vám video podaří zachytit online, dejte vědět, jak upoutávka působí na vás.

Dnes už osmidílná série (1982 – 2012) se žánrově pohybuje na rozhraní fantasy, sci-fi, hororu a westernu a odehrává se ve světě, který připomíná divoký západ, ale funguje v něm de facto feudální společnost, objevují se prvky magie, ale také technologické relikty z vyspělé, leč dávno zapomenuté civilizace. Hlavním hrdinou je pistolník Roland Deschain, poslední z artušovského rytířského řádu, který se snaží najít bájnou Temnou věž, která je podle legendy spojnicí všech existujících světů.

Věž může zachránit Rolandův rozpadající se svět, ale zároveň se jí snaží dosáhnout také „muž v černém“, ďábel mnoha jmen a tváří, nestárnoucí černokněžník, který chce skrze věž vládnout zdánlivě nekonečným světům. Rolandovy skutečné pohnutky a motivy při tom všem zůstávají zahaleny tajemstvím. Aby dokázal splnit svůj úkol, musí z našeho světa do toho svého přivést mladého feťáka Eddieho, beznohou Susannah a jedenactiletého chlapce Jakea, kteří mu s jeho misí pomohou.

Film režíruje Nikolaj Arcel, scénář napsali společně s Arcelem Akiva Goldsman, Jeff Pinkner a Anders Thomas Jensen. Produkují mimo jiných Ron Howard a Stephen King. Datum premiéry je stanoveno na 17.2. 2017.

Zdroje: Collider

Temná věž

04.08.2017 | USA, Jihoafrická republika
Akční, Sci-Fi, Fantasy, Horor, Western
Info o filmu

Galerie: 10

Temná věž: Trailer unikl na internet | Fandíme filmu Temná věž: Trailer unikl na internet | Fandíme filmu Temná věž: Trailer unikl na internet | Fandíme filmu Temná věž: Trailer unikl na internet | Fandíme filmu Temná věž: Trailer unikl na internet | Fandíme filmu Temná věž: Trailer unikl na internet | Fandíme filmu Temná věž: Trailer unikl na internet | Fandíme filmu Temná věž: Trailer unikl na internet | Fandíme filmu Temná věž: Trailer unikl na internet | Fandíme filmu Temná věž: Trailer unikl na internet | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest