Pain and Gain: Novinka Michaela Baye nabírá obsazení

Pain and Gain: Novinka Michaela Baye nabírá obsazení | Fandíme filmu
Kdo se postará o scénář? A co všechno už o černé komedii ve stylu Pulp Fiction, s Dwaynem "The Rockem" Johnsonem v hlavní roli víme?

Napsat článek o Michaelu Bayovi a nezmínit u toho Transformers? Za posledních několik let se z toho mohla stát celkem rarita, která se však v následujících měsících bude objevovat přece jen častěji. Robůtci jsou totiž na pořadu dne až o něco později, tudíž se dnes budeme výhradně soustředit na snímek Pain and Gain. O něm jsme doposud věděli spíše jen střípky informací, ale střípky se nahromadily, a tak se mu tedy podíváme na zoubek trošku detailněji. Podle informací, které máme k dispozici, by měl Bay tentokrát operovat s velmi malým rozpočtem, někde okolo 20 milionů dolarů. Pain and Gain by měl být kriminálkou odehrávající se v prostředí kulturistů, režisér jej kdysi přirovnal ke svému Pulp Fiction. Nedávno Bay navíc oznámil, že v hlavních rolích uvidíme Marka Wahlberga a Dwayna Johnsona. To je však už přece jen záležitost dnů minulých, proto se nyní vrhneme na další již známá fakta. A můžeme začít rovnou faktem nejkrásnějším, Bay se totiž rozhodl opět využít svých známostí u supermodelek, se kterými natáčí reklamy pro Victoria's Secret, a obsadil do hlavní ženské role Bar Paly. Moc hereckých schopností zřejmě čekat nemůžeme, že se ale bude na obrazovce na co koukat, to můžeme téměř garantovat.

Vedle zatím nepříliš známé krásky se ve filmu objeví i profláklejší tváře, konkrétně Ed Harris a Anthony Mackie. Asi největší pozdvižení však zatím vyvolalo obsazení Tonyho Shalouba alias Monka. Už vzhledem k rozpočtu je jasné, že si Bay tentokrát nebude moci dovolit nějaké kvantum hereckých hvězd první třídy, z dalších tváří tak můžeme jmenovat např. latinsko-amerického veterána Tonyho Planu, Roba Codrryho nebo Rebel Wilson (mohli jste ji vidět např. v loňské komedii Ženy sobě), jež byla obsazena teprve před pár dny. Kromě toho máme jasno už i o scénáři. O příběh kulturistů, kteří se zapletou do skupinky s vyděrači a nebezpečnými únosci, se postará trio Christopher Markus, Stephen McFeely (oba dva napsali např. Kapitána Ameriku nebo všechny tři díly Letopisů Narnie) a Scott Rosenberg (60 sekund, Con Air). Bay kromě jiného slibuje také komediální prvky, dá se nicméně očekávat, že se tentokrát namísto infantilnějších pokusů o vtipy dočkáme spíše černějšího humoru. Jak si Michael s tímto pro něj netypickým snímkem poradí, uvidíme příští léto, natáčení začne už v květnu, tudíž to nebude dlouho trvat a jistě tu budou první fotky z placu.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest