Spielberg chce, aby Michael Bay natočil další Transformers

Spielberg chce, aby Michael Bay natočil další Transformers | Fandíme filmu
Baví se oba pánové o Transformers 4?

Na Transformers má většina filmových fanoušků podobný názor: Akční scény s roboty jsou dechberoucí, ale na všechno ostatní Michael Bay kašle z výšky. Příběh, dialogy i logika, to všechno letí komínem, protože to Michael hází za hlavu, aby se mohl co nejdřív věnovat své milované akci. Steven Spielberg si nejspíš myslí něco trošku jiného, protože pro poslední tištěné číslo Enterteinment Weekly prohlásil: „Doufám, [že se Michael Bay k natáčení Tranasformers vrátí], protože si myslím, že třetí díl byl zatím nejlepší. Rozhodně si nedovedu představit nikoho, kdo by měl k natočení dalších Transformers takové předpoklady, jako Michael. On ten žánr vymyslel a má na něj recept.“

Steven to s chválou samozřejmě trošku přehání, důležité je ale to, že by, jakožto producent, v případě natáčení dalšího filmu opět chtěl angažovat Baye. Ten sám se ke čtvrtému dílu také vyjádřil, když v Singapuru otevíral Trasnformers atrakci v tamním zábavním parku. Doslova řekl: „[O čtyřce] mluvíme, ale nic zatím není jisté. Nejprve natočím jeden malý film a pak se začneme bavit o tom, jestli čtyřku natočím nebo ne“. Což je dobrá zpráva pro fanoušky Michaelovy podoby Transformers, protože doposud se Bay tvářil, že další díly už v žádném případě točit nechce.

A podle plánů na přípravu několika dalších dílů najednou, které nedávno studio Paramount a hračkářský gigant Hasbro zveřejnili, se pánové nahoře nejspíš pokusí udělat všechno proto, aby režisérá veleúspěšné trilogie k návratu nakonec opravdu přesvědčili. Na závěr připomínáme, že oním malým filmem by měla být černá komedie z kulturistického prostředí Pain and Gain. Co na to říkáte vy čtenáři? Roboty brát jedině od Michaela Baye nebo byste byli radši, kdyby sérii převzal někdo jiný?

Zdroje: tištěný EW, Channel Asia

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest